Užite si Vianoce a uľahčite si upratovanie v novom roku!

Užite si Vianoce a uľahčite si upratovanie v novom roku!

16. decembra 2021,

Sponzorovanej odkazy:

Oslavy Vianoc so svojou rodinou a blízkymi môžu byť tým najlepším odpočinkom od všedných a každodenných vecí. Preto je potrebné si ich riadne vychutnať do posledného chlebíčka a kvapky niečoho dobrého na pitie. A aj keď je samozrejme poriadok dôležitý, môžete si nejaké to väčšie upratovanie pokojne nechať až do ďalšieho roka. Medzitým máte totiž tiež možnosť si zaobstarať pomocníkov, s ktorými to pôjde ľahko, rýchlo a bez chémie či boľavého chrbta.

S AKU podlahovou umývačkou Kärcher FC 7 Cordless totiž nemusíme vysávať pred umývaním podlahy. Odstraňuje všetky druhy suchých a mokrých každodenných nečistôt v jednom kroku bez predchádzajúceho vysávania. Ušetríme tak aspoň polovicu času!

Perfektné výsledky upratovania podláh zaistia technológie štyroch valcov, ktoré sa proti sebe otáčajú, čo umožňuje rýchle a efektívne čistenie. Prístroj má dve nádrže. V jednej je čistá voda s čistiacim prípravkom, ktorá neustále namáča valčeky, zatiaľ čo sa nečistoty zhromažďujú v nádrži na odpadovú vodu. V hlave podlahovej umývačky sú umiestnené vlasové filtre zaisťujúce bezchybné zbieranie vlasov, alebo chlpov. Keď narazíme na zaschnutú špinu, ktorá ide horšie umyť, môžeme použiť funkciu BOOST, tá si s ňou jednoznačne poradí. Konštrukcia stroja je premyslená do posledného detailu, vďaka čomu čistí aj v rohoch a pozdĺž okrajov.

Plne nabitá Li-Ion batéria s dlhou životnosťou zaistí prevádzku umývačky až na 45 minút, čo je dostatok času na umývanie podláh aj v rozľahlejších domácnostiach (až 135 m2 na jedno nabitie). Flexibilitu pohybu vďaka bezdrôtovému prevedeniu ešte umocňuje otočný kĺb, vďaka ktorému je možné rukoväť nakloniť až o 90 ° a čistiť tak podlahy aj pod nábytkom.

Údržba a čistenie stroja

Podlahová umývačka má vizuálny aj akustický signál, ktorý vás upozorní, že je nádrž na čerstvú vodu prázdna a nádrž na špinavú vodu plná. V tej chvíli aj sama vypne. Po práci je vhodné prístroj umiestniť podľa návodu do čistiacej stanice a stlačením 2 tlačidiel po dobu 3 sekúnd spustiť funkciu samočistenia. Valce je možné aj prať v práčke na 60 ° C a nádržku na špinavú vodu môžeme vložiť do umývačky riadu. Všetko je prispôsobené tak, aby bol zaistený čo najvyšší štandard čistoty a pohodlia.

Parný čistič Kärcher SC 2 Deluxe EasyFix je mimoriadne ľahký, ponúka 2 regulácie pary, takže si množstvo pary individuálne nastavíte podľa čisteného povrchu a stupňa znečistenia. Prístroj čistí úplne bezpečne bez kvapky chémie. Parný čistič je vybavený LED krúžkom, vďaka ktorému jednoducho zistíte, či je už prístroj pripravený na prácu. Červené svetlo znamená, že sa voda ohrieva; zelené, že je parný čistič pripravený na použitie. Veľmi praktické je ukladanie všetkého príslušenstva.

Je možné ho uložiť do extra dlhého vrecka, alebo ho umiestniť priamo na prístroj. Doba ohrevu je iba 6,5 minút a na jednu plnú nádržku upracete cca 75 m2. Vďaka praktickej rukoväti sa prístroj ľahko prenáša. V štandardnej výbave nájdete všetko, čo potrebujete na upratovanie podláh, sklenených plôch, umývadla, digestora, varnej dosky aj obkladových dlaždíc.

www.karcher.cz www.svetcisteni.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Petra Havlíková. Článok nájdete v kategórii technika.