Šport, to je Sprandi!

Šport, to je Sprandi!

23. decembra 2021, oblečenie, Sprandi, dámske oblečenie, pánske oblečenie, oblečenie značky Sprandi

Sponzorovanej odkazy:

Svetlo sveta uzrela kolekcia oblečenia drop vol. III značky Sprandi . Celá je o voľno časovom oblečení určenom na športovanie. Pretože Šport je Sprandi.

Zimné novinky kultovej značky Sprandi ponúkajú oblečenie pre mužov aj ženy. Ona môže byť oblečená v mikine s elegantnými prvkami, on v teplákovej súprave, tričku a páperovej veste. Prečo? Pretože tí, ktorí sú fit, nosia oblečenie a doplnky Sprandi v tých najviac trendových odtieňoch sezóny!

Športový štýl je cool

Athleisure je slovo, ktoré má v slovníku módy už svoje pevné miesto. Je to športový štýl, ktorý funguje rovnako dobre v posilňovni ako po tréningu. A našiel si cestu aj do našich šatníkov.

Je to dobre, pretože nikto nechce obetovať svoje pohodlie. Oblečenie a doplnky musia byť nenáročné, pohodlné a multifunkčné. Rovnako ako tenisky môžu nahradiť ihličkové podpätky na večernej prechádzke aj v kombinácii s kostýmom, tak je oblečenie skôr spájané s bežeckým pásom, kurtom a štadiónom teraz nepostrádateľnou súčasťou každodenného šatníka.

Sprandi a v novom

V nových modeloch Sprandi, ktoré práve prichádzajú do obchodov, nájdete kúsky pre ňu aj pre neho.

K dispozícii sú

  • trendové mikinové šaty
  • teplákové nohavice
  • oversize tričká pre ňu
  • nadýchané bundy a vesty
  • bombery
  • teplákové súpravy pre neho

Väčšinu kúskov dostanete v tlmených aj intenzívnych farbách (napr. indigo a slivková modrá). Nechýbajú samozrejme ani neutrálne odtiene bielej, čiernej a sivej. Na tričkách a mikinách je natlačené logo Sprandi, nech všetci vidia, k akému tímu patríte!

Nohy tiež obujte do Sprandi!

Nechýbajú samozrejme ani športové topánky, ako inak než tenisky. V tejto sezóne najviac letia sneakersy odkazujúce na retro atmosféru ihrísk amerického futbalu 70. a 80. rokov. Môžu byť jednofarebné – biele a čierne, alebo s panelmi v kontrastnom odtieni. Je možné s nimi vykročiť na fitness, víkendové výlety aj drinky s priateľmi.

Kde kúsky dostanete kúpiť?

Kolekcia oblečenia Sprandi je teraz v predaji online na ccc.eu a v aplikácii.

Zdroj foto a info: Adam Detský – MMH Polo sro – Mconsulting

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, pánske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.