Značka Lindex vytvorila kolekciu v spolupráci s umelkyňou Emiliou Ilke

Značka Lindex vytvorila kolekciu v spolupráci s umelkyňou Emiliou Ilke

19. decembra 2021, Značka Lindex, kolekcia Lindex a Emilia Ilke, Lindex, Emilia Ilke

Sponzorovanej odkazy:

Spoločnosť Lindex predstavuje návrhársku spoluprácu s Emiliou Ilke – švédskou umelkyňou známou svojimi hravými kompozíciami a charakteristickými tvarmi. Emilia spoločne so spoločnosťou Lindex navrhli jedinečnú kolekciu nočnej bielizne s mäkkými kúskami v rovnakom štýle pre ženy, deti a bábätká.

„Sme veľmi radi, že môžeme začať spoluprácu s Emiliou Ilke. Emilia jedinečným spôsobom premieňa každodenné objekty na mäkké tvary, ktoré vytvárajú malé príbehy. Ako malé izby s vlastným svetom. To všetko vďaka Emiliinej tvorivosti. Vlastne vďaka Emiliinej silnej vízii a jemnej hravosti, na ktorú sme sa zamerali, je naša kolekcia ako sen,“ hovorí Camilla Madsen, riaditeľka dizajnového oddelenia spoločnosti Lindex .

Emilia Ilke

Emilia Ilke je švédska umelkyňa, ktorá sa vyznačuje svojimi osobitými tvarmi a hravými kompozíciami a ktorej dielo si môžete vychutnať ako na umeleckých výstavách, tak aj v interiérovom dizajne.

Kolekcia nočnej bielizne pre všetkých

Emilia spoločne v spolupráci so spoločnosťou Lindex vytvorila jedinečnú a mäkkú kolekciu nočnej bielizne – pyžamá, nočné košele, deky a útulného prešívaného župana, ktorý využijete rovnako dobre doma aj na vonkajšej prechádzke.

Čo nájdete v kolekcii?

Kolekcia obsahuje kúsky pre ženy, deti a bábätká, ktoré budú skvele zladené s kolekciou mini me. Všetky kúsky sú vyrobené z mäkkej organickej bavlny a majú certifikáciu GOTS.

„Keď ma spoločnosť Lindex požiadala o spoluprácu, bola som polichotená a veľmi rada, že som dostala príležitosť vyjadriť svoje umenie úplne novým spôsobom. Počas celej tejto cesty som od tímu spoločnosti Lindex cítila skvelú podporu a bolo zábavné premýšľať o tele namiesto plátna. Mojím cieľom bolo vytvoriť mäkké unisexové kúsky z organickej bavlny, do ktorých chcem obliekať svoje vlastné deti. Pri každom kroku som ich mala na mysli a teraz, keď je kolekcia dokončená, sa veľmi teším na večery, kedy ich budem môcť obliecť do pyžama! Pravdepodobne však budú nosiť niektoré z kúskov aj cez deň, rovnako ako môžete vidieť ma vonku v prešívanom župane,“ hovorí Emilia Ilke .

Kde kúsky zaobstaráte?

Kolekcia je dostupná od 30. novembra 2021 na lindex.com a v predajni Lindex OC Palladium Praha .

Značka Lindex

Lindex je jednou z popredných európskych módnych spoločností s viac ako 450 predajňami v 19 krajinách a s celosvetovým online predajom prostredníctvom spolupráce s tretími stranami. Ponúka inšpiratívnu a dostupnú módu a doplnky, ktoré zahŕňajú niekoľko rôznorodých konceptov ohľadom dámskeho a detského oblečenia, spodnej bielizne aj kozmetiky.

Vyšším cieľom spoločnosti Lindex je inšpirovať ženy kdekoľvek na svete a zlepšiť ich postavenie. Svojím prísľubom udržateľnosti chce Lindex urobiť niečo pre budúce generácie – konkrétne podporou žien, rešpektovaním planéty a zasadzovaním sa za ľudské práva. Vlastníkom spoločnosti Lindex je skupina STOCKMANN. Viac informácií je dostupných na www.lindex.com

Zdroj foto a info: Lindex a Jana Hrušovská

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.