Nadeľte pod stromček značkový kúsok do cool outfitu!

Nadeľte pod stromček značkový kúsok do cool outfitu!

28. novembra 2021, Vianoce, darček, nádielka, pod stromček, streetwear, značkové oblečenie, pánske oblečenie, dámske oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Premýšľate, čo komu darovať pod stromček ? A čo tak nejaký kúsok na doladenie looku zo značkových noviniek na eshope Queens.cz ?

Queens.cz ponúka streetwear a obuv mnohých známych aj menej známych značiek. K dispozícii sú tu cool kúsky ako v pánskej, tak v dámskej verzii. Vyberiete si aj vy?

New Era NFL Team Wordmark Bomber Green Bay Packers

Zelená pánska bomber bunda s vreckami na ruke od značky New Era s logom Green Bay Packers na hrudi, bude cool darčekom pre mužskú časť osadenstva vašej domácnosti. Bomber má zapínanie na patentky, dve vrecká na ruky, elastické manžety a lem a malé logo na hrudi aj rukáve. Kúpite ju za 128 € .

Vans WM Boom Boom 66 Hood

Cool novinkou pre dievčatá a ženy je táto modrá dámska mikina s kapucňou od značky Vans s decentným logom na hrudi. Mikina je krátka do pása, má sťahovaciu kapucňu, elastické manžety a lem, logo na hrudi a farebný široký lem v dĺžke. Stojí 69,99 € .

Vans MN Vans X Napapijri

Pánska olivovo krémová huňatá mikina s kapucňou a klokaním vreckom od značky Vans je z kolaborácie s Napapijri. Má logo na hrudi, sťahovaciu kapucňu, klokanie vrecko a elastické manžety a lem. Cena je 89,99 € .

Puma Classic Graphic AOP Crew

Čierna dámska mikina od značky Puma s farebným all over motívom, bude príma prekvapením pod stromčekom. Mikina má pulóvrový charakter, elastické manžety a lem, a je potlačená all over motívom značky s decentným logom na rukáve. Vyjde vás na 59,99 € .

NELFi Tracksuit Set

Unisex cool tepláková súprava od značky NELFi v modrom prevedení pristane všetkým. Je s decentnými logami. Set tvorí mikina + tepláky, pričom mikina je s kapucňou a klokaním vreckom. Tepláky majú elastický pás a sťahovaciu šnúrku, elastické manžety a lem. Súprava stojí *104 €** . Je k dispozícii aj v čiernej farbe .

Santa Cruz W Opus Dot Shell

Čierna dámska bunda s kapucňou od značky Santa Cruz má logá na hrudi a chrbte. Bunda má kapucňu a dve vrecká na ruky, rozparkový zips na boku v dĺžke švu mikiny. Pekný tip na darček pre dámy aj dievčatá za 79,90 € .

Nevybrali ste si? Nevadí! Pozrite sa na ďalšie novinky na Queens.cz!

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.