Organické tričká s potlačami pre milovníčky kabeliek a šampanského

Organické tričká s potlačami pre milovníčky kabeliek a šampanského

21. novembra 2021, dámske organické tričká s potlačou, dámske tričká, organické tričká, tričká s potlačou

Sponzorovanej odkazy:

Biele bavlnené tričko tvorí základ šatníka každej ženy. Lucie Kalousová (Patrick Poppet) a Tereza Franc (Fine Labels) sa rozhodli opäť spojiť svoje sily a vytvoriť mini kolekciu tričiek v tej najvyššej kvalite s autorskými potlačami s motívmi šampanského a kabeliek. K spolupráci na grafiku prizvali aj čerstvú študentku prestížnej umeleckej školy Central Saint Martins v Londýne Adélu Žižkovú .

Biele tričko je klasika, ktorá nikdy nevyjde z módy. Dá sa nosiť s rifľami a teniskami v športovom štýle, rovnako tak dobre ako s lodičkami a sukňou doplnené elegantným sakom. Keď je navyše z najkvalitnejšej bio bavlny a ozvláštni sa o vkusnú ženskú potlač, dá sa nosiť takmer pri každej príležitosti. Také tričko však Lucii a Tereze chýbalo.

„Chceli sme, aby motívy vystihovali nás, to, čo robíme a čo nás neskutočne baví, preto sme prišli s potlačou na tému Champagne a kabeliek,“ vysvetľuje Lucie Kalousová, majiteľka a dizajnérka značky Patrick Poppet , pod ktorou tvoria kabelky z prémiovej kože a obrazy s plieškami od šampanských.

Klasika s certifikátom

  • Tričká majú certifikát Oekotex a GOTS (Global Organic Textile Standard), čo je najprísnejšia certifikácia pre textil vyrobený z organických vlákien.
  • Zaručuje, že bavlna je pestovaná bez GMO a chemikálií ako sú umelé hnojivá, pesticídy a insekticídy.
  • Zaisťuje nielen ekologickú čistotu výroby, ale aj konečného výrobku, čím chráni životné prostredie, zdravie ľudí zamestnaných vo výrobe a v neposlednom rade aj nositeľov bio textilu.
  • Táto bavlna je veľmi jemná a priedušná, a teda príjemná na nosenie.

Minikolekcia

V mini kolekcii nájdete tričko s nápisom červenej farby „CHMPGN & HNDBGS, This is what I love“, koláž v jemných pastelových farbách „On a Champagne diét“ a grafiku s nápisom „Me, Myself & I“, ktorú vytvorila talentovaná Adela Žižková. Tá sa narodila v Brne, kde vyštudovala Strednú školu umenia a designu v odbore Ilustrácie. Teraz žije v Londýne a študuje na Central Saint Martins. Zameriava sa na maľbu, kresbu, grafický dizajn, fotografiu, šperk a odevný dizajn.

Autorky tričiek si priali vytvoriť rýdzo ženské motívy, ktoré vystihujú ich profesijné zameranie a vášeň v jednom. „S Luciou sme začali spolupracovať už na jar, keď ma oslovila, aby som sa stala tvárou jej značky. Kolekcia tričiek je náš ďalší počin a len potvrdzuje našu úspešnú spoluprácu,“ hovorí Tereza Franc , 1. česká Madame Cognac & Champagne, spolumajiteľka butiku s ušľachtilým pitím Fine Labels a vôbec jediná držiteľka certifikátu Cognac Educator v strednej Európe. „Aby bol príbeh úplný a dostal tvár, rozhodli sme sa pred objektív fotoaparátu postaviť samy. Našu trojicu ešte doplnila kamarátka a podnikateľka Agi Archer. Každá sme iná, čím sme chceli predviesť, že naše tričká pristanú každej žene.“

Tereza Franc Křivinková (Fine Labels)

Zlínska rodáčka vyštudovala ekonomiku a manažment na University College Birmingham vo Veľkej Británii. V roku 2009 na Malej Strane otvorila koňakový a vínny bar U Staré studne. Od roku 2014 je jedinou držiteľkou certifikátu Cognac Educator v strednej Európe. V súčasnej dobe sa venuje predovšetkým privátnym a firemným online degustáciám, obchodnej činnosti a rozvoju online butiku s prémiovým pitím Fine Labels, ktorého je spolumajiteľkou. V roku 2020 do Česka priniesla unikátny projekt Private Cognac Cask (možnosť zakúpiť si privátny sud koňaku).

Lucie Kalousová (Patrick Poppet)

Značku prémiových kožených poppietok (= kabeliek) a doplnkov Patrick Poppet založila Lucie Kalousová. Svoju prvú autorskú kolekciu s názvom Black Diamond Collection uviedla v septembri roku 2019. Pracuje s tými najkvalitnejšími usňami lokálnej produkcie, využíva tiež prvotriedne usne a komponenty z Talianska, pričom všetky usne pochádzajú z hospodárskych zvierat. V lete 2020 nasledovala limitovaná Summer Edition a na jeseň toho istého roku variabilná 3×3 Collection. Na jar 2021 do portfólia značky pribudli autorské obrazy, do ktorých Lucia spracováva zvyšky usní z výroby poppietok, a obrazy s plieškami od šampanských, ktoré vznikajú konkrétnemu zákazníkovi-zberateľovi na mieru. Viac informácií sa dozviete na www.patrickpoppet.cz .

Zdroj informácií: Lucia Kalousová – Patrick Poppet

Zdroj foto: Fine Labels & Patrick Poppet

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a módni návrhári.