Kolekcia About You x Iconic by Tatiana GB

Kolekcia About You x Iconic by Tatiana GB

8. novembra 2021, kampaň, kolekcia, Kolekcia About You Iconic by Tatiana GB, About You Iconic by Tatiana GB, About You, Tatiana Gregor Brzobohatá

Sponzorovanej odkazy:

Česká topmodelka, Miss World 2006 a zakladateľka nadácie Krása pomoci Tatiana Gregor Brzobohatá predstavuje módnu kolekciu exkluzívne v spolupráci so spoločnosťou About You .

Celú kolekciu spája elegancia, jednoduchosť a kombinovateľnosť. Inšpiráciou novej capsule kolekcie sú ženy – elegantné a vášnivé, ktoré majú ambície a vedia držať krok s moderným svetom. Výsledkom je svieža kolekcia podčiarkujúca ženskosť a eleganciu, ktorá je ale praktická a kombinovateľná.

„Všetky kúsky odrážajú môj štýl. Snažila som sa vytvoriť oblečenie, ktoré je schopné dodať ženám sebavedomie každý deň – bez ohľadu na situáciu,“ opisuje svoju inšpiráciu bližšie topmodelka.

Kolekcia About You x Iconic by Tatiana GB

Kolekcia víta nadchádzajúce zimné obdobie farebnou paletou, v ktorej prevládajú zemité tóny hnedej, béžovej, krémovej, tehlovej, pričom ale nechýbajú ani elegantné čierne kúsky. Všetko oplýva lichotivými strihmi, ktoré zdôrazňujú ženskú siluetu a sú doplnené o voľnejšie kúsky, ktoré sa dajú vzájomne kombinovať. Vytvoríte si tak celý rad cool lookov a módnych outfitov.

Čo nájdete v kolekcii?

V kolekcii obsahujúcej 37 kúskov oblečenia nechýbajú kabáty, šaty, voľné kostýmy, ladiace sety aj výraznejšie úplety a kúsky z vegánskej kože. Nechýbajú ani pre modelku typické klobúky.

„Podstatou celej kolekcie je podčiarknuť ženskosť a krásu a vyhnúť sa štýlom, v ktorých by sme našu silnú osobnosť stratili,“ vysvetľuje Tatiana ku kolekcii. „Je skvelé a praktické, že sa všetky kúsky dajú kombinovať a ženy si tak môžu vytvoriť svoju vlastnú capsule kolekciu, ktorá ich nesklame ani počas ďalších chladných sezón v nasledujúcich rokoch,“ dodáva autorka capsule kolekcie Tatiana Gregor Brzobohatá .

Celá kolekcia bude postupne uvedená na český trh počas mesiaca novembra. V piatok 5. novembra 2021 bolo z cool kolekcie odhalených prvých 20 kúskov.

O spoločnosti About You

About You digitalizuje tradičné metódy nakupovania a prináša inšpiratívny zážitok z nakupovania na smartfóne. Na webovej stránke aboutyou.cz a v aplikácii About You nájdete všestrannú inšpiráciu a ponuku cez 100 000 produktov od viac ako 1 000 značiek. S viac ako 30 miliónmi jedinečných aktívnych užívateľov za mesiac je About You jednou z najväčších platforiem v Európe pre oblasť módy a životného štýlu.

+ Zdroj info: Karolína Dobiášová (Havrdová) – BB media consulting, sr o.

  • Zdroj foto: About You

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.