Tašky a kabelky Louis Vuitton: Christoper & Soft Trunk

Tašky a kabelky Louis Vuitton: Christoper & Soft Trunk

13. novembra 2021, Tašky a kabelky, Louis Vuitton, Christoper & Soft Trunk

Sponzorovanej odkazy:

Tašky Louis Vuitton boli vždy neoddeliteľne späté s modernou pánskou eleganciou. V duchu tejto sofistikovanej vízie kráča aj línia Christopher a Soft Trunk : dva stále moderné modely spájajú osvedčený tvar s praktickosťou a skvele podčiarknu každodenný štýl.

Model Christopher

Bol v podobe batohu prvýkrát predstavený na prehliadke kolekcie na sezónu jeseň-zima 2004/2005, a od tej doby predviedol v mnohých nových variáciách. Môžeme ho obdivovať v plátne Monogram Macassar, alebo vo vyhotovení zo vzácnej kože, je dostupný vo verziách Messenger, Sling či Tote, dostalo sa mu prepracovanie v spolupráci s ikonami kalibru Nigo® či Supreme. Dokáže sa prispôsobiť akémukoľvek štýlu a vďaka svojim početným vreckám v ňom prakticky uložíte všetky denné nevyhnutnosti.

Christopher skvele doplní každý pánsky štýl, či už dávate prednosť urbanistickej móde, nedbalej elegancii či formálnejším outfitom. Môžete ho nosiť v ruke, na chrbte, alebo cez hruď. Ponúka variácie z materiálu Taurillon Gommato, plátna Monogram či Damier, v bielej aj čiernej farbe.

Soft Trunk

Neopomenuteľným kúskom základnej kolekcie Louis Vuitton je aj Soft Trunk, ktorého autorom je Virgil Abloh. Aj tento model sa objavil v ďalších interpretáciách, ako je napríklad Mini Soft Trunk, Handle Soft Trunk a Wallet. Inšpiráciou pri jeho tvorbe sa stal ikonický kufor presláveného módneho domu. Stal sa z neho dokonalý pánsky doplnok, módny a praktický zároveň. Je flexibilný, má mnoho zipsov, ramenný popruh a veľký otvor.

Vyrába sa v širokej palete materiálov (plátno, Taurillon Monogram či exotickej kože, ak máme vymenovať len niektoré z nich) a niekoľkých veľkostiach. Môžete ho nosiť krížom, alebo vrstviť, je dokonalým spojením štýlu a funkcie. Soft Trunk pozdvihne váš štýl, prispôsobí sa nielen pohybu, ale aj každému outfitu, bez ohľadu na to, či si oblečiete oblek, kabát či kašmírový sveter.

Viac informácií nájdete na: www.louisvuitton.com

Zdroj foto a info: Martina Lowe-mmhpolo.cz; Louisvuitton.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii kabelky a tašky.