Lemarket: tisícky poctivých darčekov na jednom mieste

Lemarket: tisícky poctivých darčekov na jednom mieste

11. novembra 2021, Lemarket, lokálne trhy, lokálny výrobcovia a predajcovia, darčeky, Vianoce, bývanie, domov, oblečenie, kozmetika, šperky

Sponzorovanej odkazy:

Vianočný Lemarket sa po roku vracia, a to rovno do novej lokácie v podobe haly 13 v Pražskej tržnici, kde sa 4. – 5. decembra 2021 predstaví kurátorovaný výber viac ako 100 lokálnych predajcov.

Lemarket ponúkne tradičný široký záber značiek od obľúbených mien po nové projekty, od šperkárov, módnych brandov či dekorácií až po delikatesy, kozmetiku, doplnky do bytu či detský tovar.

Medzi potvrdené mená patria

  • šperky Du Coeur
  • porcelán MindSet a Výpečky
  • kvetinárstvo Kvetéria
  • módne značky ako White Sage či Oneday
  • kabelky ADEMI
  • papiernictvo Kartotéka
  • doplnky pre krajší domov od SELAH store
  • prírodná kozmetika Jagaia
  • sviečky Perfumed Prague
  • alebo prevažne detské značky ako Wild Moon a Kotoloč

„Máme veľkú radosť, že sa na nás Pražská tržnica obrátila s návrhom organizovania vianočného trhoviska v novo zrekonštruovanej hale 13, ktorá je pre 13. ročník našej akcie ako stvorená.” hovorí Elena Janota , zakladateľka Lemarketu. „Aby sme mohli dať šancu prezentovať sa čo najväčšiemu počtu značiek, priamo pred halou 13 bude tiež veľký biely stan s vykurovaním a drevenou podlahou. Kapacita tak bude vyššia ako obvykle, akcia však aj naďalej zostáva kurátorovaná a držíme si vysoký štandard, na ktorý sú naši návštevníci zvyknutí.” dodáva Janota.

„Už od čias založenia trhoviska nám ide o to objavovať a predstavovať poctivé značky širšej verejnosti a pomáhať im v ich posune – tento rok je situácia bohužiaľ zase o niečo kritickejšia vplyvom pandémie, nemožnosťou stretávať sa osobne na marketoch a všeobecne väčším šetrením v spoločnosti.”

Aj preto bude tento rok jedno z miest venované darčekom priamo pre dizajnérov. „V rámci Lemarket štúdia máme stálych klientov, ktorým radíme s marketingom, brandingom značky aj tvorbou obsahu. Nafukovaciu kapacitu bohužiaľ nemáme, ale napadlo nás pomôcť – okrem samotného trhoviska – aspoň jednorazovo, napríklad formou voucherov na konzultácie ohľadom smerovania značky, alebo tvorbu grafiky či iného obsahu,” vysvetľuje Janota. „Na Lemarket často chodia aj rodiny a kamaráti našich tvorcov a práve pre dizajnérov býva oriešok niečo zaobstarať. Darček v podobe pomoci ich značke tak snáď urobí radosť dvojnásobne,“ dopĺňa.

Lemarket Strážený

Ako vždy nebude chýbať detský kútik v réžii Lemarket Strážený, alebo obľúbená food zóna plná osvedčených pražských bistier a podnikov. V pláne je tiež množstvo workshopov pre deti aj dospelých návštevníkov a tiež sprievodný kultúrny program podľa pandemickej situácie.

Vstupenka 3v1

Exkluzívne iba v predpredaji na webe Lemarketu sú k dispozícii špeciálne vstupenky 3v1, ktoré umožňujú zvýhodnený vstup 2+1 na 3 akcie v hale 13 , ktorých je Lemarket usporiadateľom. Vstupenka platí po oba dni konania Lemarketu a tiež 26. novembra na Blešení – blší trh s hudobným programom, a 28. novembra na VSL – predajný svadobný festival. Všetky akcie majú jedno spoločné: lokálnosť, udržateľnosť, nákupy od poctivých tvorcov a kultúrny program k tomu.

Vstupenky na jednotlivé akcie budú v predaji iba na mieste.

Zdroj foto a info: 2media.cz- Mgr. Iveta Brixí

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii ostatné.