Kúsok dúhy od značky Louis Vuitton a Virgila Abloha

Kúsok dúhy od značky Louis Vuitton a Virgila Abloha

7. novembra 2021, Kúsok dúhy, A piece of the rainbow, kolekcia, pánske oblečenie, Louis Vuitton, Virgil Abloha

Sponzorovanej odkazy:

Kolekcia „A piece of the rainbow“ (Kúsok dúhy) od Virgila Abloha , umeleckého riaditeľa pánskych kolekcií Louis Vuitton , vás vráti späť k prvej prehliadke tohto módneho génia pre ikonický módny dom: dúha v jasných farbách vyobrazuje generáciu v pohybe.

A piece of the rainbow

Kúsok dúhy je dynamická a optimistická limitovaná kolekcia. Výborne sa nosí a kombinuje. Tešiť sa môžete na mikiny s kapucňou, podložené bluzóny s kvietkom Monogramu, ale aj športové nohavice. Modely môžete ľubovoľne kombinovať vo farebných blokoch či zdanlivo nespojiteľných variáciách.

Čierny bluzón z jahňaciny

Je k dispozícii vo variante s ľahkou páperovou výplňou, z lesklého či matného technického materiálu, s prešitím v dizajne Monogramu, v zelenej, oranžovej či svetlomodrej farbe. Perové bundy aj vesty žiaria živými farbami: zelenou, červenou, oranžovou, čiernou, žltou, fialovou.

Kašmírové svetre

Môžu byť s kapucňou aj bez, vysielajú rovnaké farebné vibrácie. Neodolateľné sú aj kašmírové čiapky v šiestich rôznych odtieňoch, ktoré zdobia v čelnej partii tónované logo LV v striebornom smalte. Kolekciu dopĺňajú ikonické okuliare 1.1 Millionaires s acetátovým rámom v 4 nových farbách.

Topánky LV Trainer

Na scénu sa vracajú aj topánky LV Trainer, ktoré boli prvýkrát predstavené na prehliadke kolekcie na sezónu jar/leto 2019. Inšpirujú sa sviežou farebnosťou a prichádzajú v oranžovom, fialovom, modrom, žltom, zelenom a neodolateľnom bielom odtieni. Šedivú zimu rozjasní jasný farebný duch v kombinácii s rokmi prevereným know-how značky Louis Vuitton.

Tenisky z teľaciny

Majú gumovú podošvu s gélovou výplňou a zdobia ich kvietkami Monogramu. Výroba každého z párov trvá minimálne 7 hodín. Odohráva sa v manufaktúre Fiesso d'Artico, ktorá je klenotom obuvníckej výroby značky Louis Vuitton a jej nenapodobiteľného „savoir-faire".

Viac informácií nájdete na: www.louisvuitton.com

Zdroj foto: Louis Vuitton

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.