Levis a Deepika Padukone: ikonická kapsulová kolekcia

Levis a Deepika Padukone: ikonická kapsulová kolekcia

5. novembra 2021, Levis a Deepika Padukone, kolekcia Levis a Deepika Padukone, kolekcia

Sponzorovanej odkazy:

Levis predstavuje spoluprácu s módnou ikonou a ambasádorkou značky, indickou herečkou Deepikou Padukone . Vznikla kolekcia, ktorá priamo odráža vkus a hodnoty samotnej herečky, jej cit pre módu a autentický štýl.

Korene značky Levis, ktoré sa premietajú do všetkých jej kolekcií, sa spojili so signaturou štýlom samotnej Deepiky Padukone a dali vzniknúť sviežej a sebavedomej línii Levis x Deepika Padukone. Kolekcia predstavuje vnímanie klasických Levis modelov a denimu a pridáva niekoľko Padukone obľúbených kusov ako sú ležérne športové strihy, výrazné nohavice z vegánskej kože, alebo oversized košele.

„Hlavnou ambíciou mojej prvej spolupráce s Levis bolo zachovať môj osobitý štýl, ktorý má celá kolekcia predstavovať. A verím, že túto moju víziu sme spoločne dosiahli“ , dodáva Deepika Padukone.

Ležérne a cool

Maximálne ležérny štýl Deepiky Padukone ožíva cez dlhé varsity bundy, menčestrákové mikiny, crop-topy a braletky. Vedľa nich si ešte môžete užiť nohavice z vegánskej kože a celodenimové overaly. Kolekcia sa tiež hrá s klasickými Levis denim strihmi ako sú trendy 70's džínsy s vysokým pásom, ktoré sa skvele párujú s extra dlhými naberanými bundami, oversized košeľami, romantickými topmi s organzovými rukávmi, odľahčenými tričkami s grafickými nápismi, alebo s výnimočnými mikinami.

Suma sumárum táto kolekcia ponúka kúsky, ktoré sa zabývajú v každej skrini a zanechajú výrazný štylistický odtlačok.

„Sme zo spolupráce s Deepikou Padukone úplne nadšení a teší nás, že jej prvá kolaborácia v pozícii ambasádora značky je taká osobná. Levis vždy kládol dôraz na autentické sebavyjadrenie. Chceli sme pracovať s Deepikou nielen pre jej influencerský vplyv, ale aj kvôli veľkému citu pre farby, materiály a siluety, ktorý je unikátny a veľmi osobitý. Zaradili sme vďaka tejto kolekcii nové materiály, techniky aj strihy. Rozhodli sme sa rozšíriť vlastné obzory tým, že sme sa vydali do neznámych vôd s dlhými bundami a nohavicami z vegánskej kože, čím chceme osloviť nových fanúšikov módy” , upresňuje Sanjeev Mohanty , SVP & MD – South Asia, Middle East and Africa, Levis.

Udržateľná kolekcia

Kolekcia Levis x Deepika Padukone je vyrobená v duchu záväzku k udržateľnosti. 60 % oblečenia pochádza z udržateľných materiálov a 100 % všetkých modelov bolo vytvorených eticky. Nájdete v nej organickú bavlnu, super jemný tencel z celulózy, bavlnené konope a denim, ktorý je vyrobený našou „waterless“ technológiou, ktorá výrazne šetrí vodu. Vďaka tomu môžu naši zákazníci a fanúšikovia vyjadriť aj svoje hodnoty.

Kolekcia bude k dispozícii v Levis obchode Na Příkopech a online.

Zdroj info a foto: Levis; Vikram Singh – Taini; Jan Janda- Friendly Friends

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.