Českou Misssis sa stala žena s deviatimi deťmi

Českou Misssis sa stala žena s deviatimi deťmi

29. októbra 2021, Česká Misssis 2021, ženy, deti

Sponzorovanej odkazy:

Nedávno prebehlo finále Českej Missis 2021 v divadle Broadway za účasti známych osobností a hostí širokej verejnosti. Finalistky prekvapili svojou bystrosťou počas rozhovoru s porotou a tiež pestrosťou počas voľných disciplín. V priebehu finále vystúpilo niekoľko známych osobností českej hudobnej scény. Víťazkou sa stala finalistka s deviatimi deťmi .

Súťaž Česká Missis nie je len o vonkajšej kráse

Rozhodujúca je charizma, vzťah s dieťaťom a inšpiratívna osobnosť. Všetky finalistky majú svoj príbeh, jedna ním však doslova vynikala nad ostatnými. Juliana Sládečková , mamička deviatich detí, a dokonca už babička ôsmich vnúčat. Juliana je podnikateľka a majiteľka firmy v textilnom priemysle, žena plná optimizmu, ktorá vždy myslí v prvom rade na svoju rodinu.

Zaujala porotu aj divákov a odniesla si tak titul najvyšší, teda Česká Missis 2021. Druhú a tretiu priečku obsadili dve krásne a sympatické blondínky. I. Českou vicemissis sa stala Adela Linhart a II. Českou vicemissis sa stala Aneta Šachová .

Sprievodný program

Začatia celého finále sa ujal spevák Jaro Smejkal , ktorý so svojím zborom „Jéčko“ zaspieval pesničku Happy Ending od Miky. Ďalším hudobným hosťom bol spevák David Deyl . Zaznel jeden z jeho najväčších hitov s názvom Akurát a svojou druhou piesňou Je nádherné rozhýbal divákov v divadle Broadway aj súťažiacich v jeho zákulisí.

Vystúpenie nebolo ale len spievanie. Na pódiu si diváci mohli užiť aj vystúpenie Markéty Coufalovej s border coliou Angie , ktorá je majsterkou ČR v tzv. dogdancingu. Posledným účinkujúcim bola speváčka Kamila Nývltová , ktorej sú dosky divadla Broadway veľmi dobre známe z muzikálov, v ktorých hrá. Pieseň Teraz kráľovnou som ja odštartovala vyhlásenie Českej Missis.

Voľná disciplína

Jednou z najobávanejších disciplín pre finalistky, ale veľmi obľúbenou pre divákov, je disciplína voľná. A mamičky s deťmi veľmi prekvapili. Každá disciplína bola iná. Diváci si užili originálne tanečné vystúpenie, akrobaciu, spev, svetelnú show, jogu, ale napríklad aj pečenie. „Som veľmi rada, keď vidím, že sa mamičky venujú svojim deťom, a že ich vedú či už k športu, alebo napríklad k pečeniu. O mne sa vie, že práve to mám veľmi rada,“ dodala s úsmevom Kamila Nývltová.

Známi hostia

Finále, ktoré sa konalo v divadle Broadway, si nenechalo ujsť mnoho známych tvárí. Medzi hosťami sa objavili napríklad návrhári Ponerovi , krásna Miss Adela Štroffeková , ktorá sa v súčasnej dobe chystá reprezentovať ČR na súťaž Miss Earth, alebo speváčka Adela .

Porota Missis

O osude mamičiek rozhodovali moderátorka Gabriela Partyšová, spevák Jaro Smejkal, Kamila Nývltová a samozrejme ambasádorka Českej Missis Alice Bendová .

„Keď som dostala ponuku stať sa ambasádorkou Českej Missis, nesmierne ma to potešilo, neváhala som vlastne ani chvíľku. Som rodinný typ a rada takýto projekt podporím. Všetky finalistky s ich deťmi som veľmi rada spoznala, a hoci covid nám tento ročník trošku pretiahol a neumožnil realizáciu tak, ako bolo v pláne, nakoniec sme si všetci celý priebeh súťaže užili. Finále bolo vyvrcholením, ktoré sa perfektne podarilo. Vyhrala moja favoritka Juliana Sládečková, ktorú naozaj obdivujem,“ prezradila Alice Bendová.

Moderovanie akcie

Moderovania sa ujala Veronika Farářová, ktorá je súčasne riaditeľkou súťaže. „Boli to náročné dva roky. Som vďačná, že sme to spoločnými silami dotiahli až do slávnostného finále. Víťazkám gratulujem a verím, že sa opäť všetci stretneme. Začiatkom roka spustíme kastingy na ďalší ročník, už teraz sa teším, čo prinesie,“ dodáva Veronika Farářová , ktorá sa hneď s Blue Deer Agency púšťa do príprav ďalšieho ročníka.

Zdroj foto a info: Jarmila Šmídová a Mgr. Pavlína Procházková – Blue Deer Agency sro

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii ostatné.