ALOve má novú kolekciu šperkov jeseň a zima 2021/2022

ALOve má novú kolekciu šperkov jeseň a zima 2021/2022

1. novembra 2021, ALOve, šperky, kolekcia, kolekcia šperkov, kolekcia jeseň a zima 2021/2022, jeseň a zima 2021/2022

Sponzorovanej odkazy:

ALOve je mladšou sestrou ALO diamonds . Otvára svet diamantových šperkov pre tých, ktorí začínajú objavovať ich trblietavé čaro. Zamilujte si luxusné hravé šperky z bieleho, žltého, alebo ružového zlata vykladané diamantmi a farebnými kameňmi. Teraz v kolekcii jeseň a zima 2021/2022 .

Kolekcia obsahuje niekoľko radov šperkov

  • Letters
  • Colorful Garden
  • Autumn Favorites
  • Starlet
  • Early Moments

náhrdelník Letters za 399,00 €

Letters

Je mnoho šperkov, ktoré sú minimalistické, trendové a s príbehom. Pokiaľ teda hľadáte cool darček, máte tu na výber medzi jemným náhrdelníkom, alebo náramkom, vyrobenými zo 14 karátového bieleho, žltého, či ružového zlata. K dispozícii je celá škála najrôznejších tvarov, štýlov aj veľkosti písmen, presne podľa vašich predstáv a vkusu. Čaro tkvie vo vsadenom diamante, vďaka ktorému sa bude písmeno krásne trblietať.

náhrdelník Colorful Garden za 433 €

Colorful Garden

Krehké a nežné kvety sú samy o sebe krásne. A čo potom v podobe šperku? Majú v sebe čaro, jemnosť, symetrický tvar a vedia obdarovaného veľmi potešiť. Sú synonymom lásky, radosti a optimizmu. Colorful Garden je rad šperkov vyrobených smaragdov, rubínov, zafírov či diamantov. Tvoria tak jednoduché a zároveň originálne prstene, náušnice aj náhrdelníky.

prsteň Autumn Favourites za 376 €

Autumn Favourites

Ako každá jeseň, aj táto tohtoročná je plná farieb, žiarivých aj zemitých. Svieža červená, žltá a oranžová je doplnená jemne hnedou, zelenou, fialkovou a hrdzavou. Šperky z tohto radu budú skvelým doplnkom vášho looku. Ametyst brazíl, turmalín green a citrín madeira, to sú jesenní favoriti, v unikátnej kombinácii pestrofarebných kameňov s bielym, ružovým, alebo žltým zlatom.

náušnice Starlet za 6 608 €

Starlet

Zimnou nádherou a jemnosťou snehových vločiek je inšpirovaný rad Satrlet. Trblietavé náušnice, alebo náhrdelník s karátovým diamantom vypovedá o krehkej kráse zimy. Sú to všetko veľmi nadčasové kúsky, ktoré môžete nakombinovať doslova s čímkoľvek. Sú to celo diamantové šperky s čarovným designom.

detský náramok Early Momenst za 126 €

Early Moments

Detské šperky sú dnes veľmi módnou záležitosťou. Preto ani v jesennej zimnej kolekcii ALOve nechýbajú. Vzácnou pamiatkou pre vaše ratolesti budú 14-karátové zlaté šperky v troch farebných prevedeniach s drobným briliantom. K dispozícii sú roztomilé náramky prepletené farebnými šnúrkami s detskými motívmi motýlika, medvedíka, anjelika, alebo večného symbolu nekonečna.

Zdroj foto: ALOve

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.