Vrstvenie je stále módne: Ako na to?

Vrstvenie je stále módne: Ako na to?

26. októbra 2021, jeseň, H & M, vrstvenie, dámska móda

Sponzorovanej odkazy:

Vrstvené oblečenie je niečo, čoho sa veľa ľudí bojí a namiesto experimentovania s rôznymi druhmi a štýlmi oblečenia radšej volí klasiku, ktorá síce nemrzí, ale ani nenadchne. S ** jesennou kolekciou H & M ** to však už nemôže byť jednoduchšie: a my vám poradíme, ako na to!

Pletené vesty

Obrovským trendom dnešnej módy sú pletené vesty všemožných strihov, farieb a vzorov. Mohla by vás napadnúť otázka: Ako ma má zahriať sveter bez rukávov? Tu však prichádza ono kúzlo vrstvenia – oblečte si pod vestu košeľu alebo upnuté tričko s dlhým rukávom! A keď má košeľa golier, vytiahnite si ho spod vesty, aby sa celý vzhľad dovŕšil. Voliť môžete medzi základnými farbami bez zložitých vzorov a tými hravými, ktoré rozžiaria vašu tvár.

Kombinácia svetra a košele

Ak sa vám páči koncept košele, ale stále nie ste fanúšikom viest, vyberte si zo sortimentu H & M nejaký sveter či bundu, z pod ktorého vám bude košeľa vyčnievať a dodá vášmu outfitu ten správny šmrnc.

Sukne v zime? Prečo nie!

So správnym vrstvením nebudete v týchto chladných mesiacoch mrznúť ani v sukni. Skombinovať ju môžete s rolákom, mikinou, členkovými topánkami alebo dokonca s čižmami. Cez to všetko si navyše ešte môžete prehodiť kabát a stále budete vyzerať elegantne.

Experimentovanie so vzormi a doplnkami

Nezabúdajte na to, že móda by mala byť zábavná a odlišovať vás od ostatných. Nebojte sa teda skúšať nové veci, kombinácie a doplnky. Často sa stáva, že ženám v šatníku visí veľa nenoseného oblečenie len preto, že mu nevenujú dostatok času, a ak sa im nehodí pri prvom outfite, už po ňom niekedy nesiahnu vôbec. Vyhraďte si teda na seba niekedy čas pred zrkadlom a skúšajte kombinácie, po ktorých by ste normálne nesiahli – možno budete príjemne prekvapené.

Zdroj foto: H & M

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Michaela Hnátková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.