Kolekcia Pandora Moments ponúka nové spôsoby nosenia šperkov

Kolekcia Pandora Moments ponúka nové spôsoby nosenia šperkov

22. októbra 2021, pandora, kolekcia Moments, šperky

Sponzorovanej odkazy:

Keď sa jedná o sebavyjadrenie pomocou štýlu, je základom správna voľba. Inovatívne nové dizajny z kolekcie Pandora Moments sú vyjadrením úplnej slobody – slobody zvoliť si svoj vlastný vzhľad a vyjadriť svoj vlastný príbeh. Oslávte s touto modernou kolekciou rozprávanie príbehov a noste osobné šperky, ktoré vám pripomínajú ľudí, vášne, spomienky a sny, ktoré vás poháňajú dopredu.

Vybrať si môžete prívesky, kľúčenky, kruhové náušnice, alebo prívesky, ktoré Vám ponúkajú svieže spôsoby, ako mať svoje obľúbené prívesky pri sebe a vziať ich všade so sebou. Štýlové designy zhotovené z kovov vysokej kvality, ktoré symbolizujú značku Pandora, doplnia Váš outfit a momentálnu náladu pri akejkoľvek príležitosti.

Povzneste svoj pracovný vzhľad a oživte ho príveskom, ktorý si pripnete na kabelku spolu s ďalšími príveskami, ktoré milujete. Kľúčenka s obľúbenými príveskami navyše prepožičia Vašej kabelke trblietanie a hravosť.

Prívesky k džínsom

Kruhy na prívesky, ktoré si pripnete k džínsom sú veľmi cool doplnkom pre neformálne príležitosti, ako je posedenie s priateľmi. Náhrdelníkový prívesok Pandora O Pendant má detailne prepracovaný dizajn hadovitej retiazky a je inšpirovaný písmenom O s korunkou z loga Pandora. Tento krásny ručne dokončovaný šperk zo striebra, alebo kovu Pandora Rose a ligotavou sponou môžete doplniť až siedmimi príveskami. Na strednú veľkosť sa ich zmestí päť a na ten malý okruh sa zapínajú až 3 prívesky.

Rebelská tanečnica

Ak máte Vy alebo niekto z blízkych radi šport, alebo napríklad tanec, tak aj pre také chvíle a spomienky sú tu prívesky. Buďte rebelskou tanečnicou a odhaľte svoju odvážnu stránku s visiacim príveskom s baletnými črievičkami. Jednu črievičku zdobí motív tetovania so srdcom a šípom a druhé má na sebe trblietavé cvočky. Tento punkovo ladený šperk zo striebra, ktorý dopĺňa ružová glazúra sa dokonale hodí pre každého, kto verí v sebavyjadrenie a zostáva verný sám sebe.

Nadšená učiteľka

Poznáte osobu, ktorá je nadšenou učiteľkou? Obdarujte ju šperkom s visiacim príveskom Tabuľa na písanie. Tento ručne dokončovaný visiaci prívesok s tabuľou na písanie zo striebra zdobí rámček s textúrou dreva a malý srdcový detail symbolizujúci špongiu. Na jednej strane je vyryté slovo „Teach“ a na druhej strane nájdete rytinu „With heart“.

Zdroj foto: Pandora

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Mischa Pavlačková. Článok nájdete v kategórii doplnky, ostatné, šperky a hodinky, vianočné darčeky 2011 a zľavy a výpredaje oblečenia.