Puma je partnerom českého projektu Aprés-fit blogerka Valentíny Procházkovej

Puma je partnerom českého projektu Aprés-fit blogerka Valentíny Procházkovej

19. októbra 2021, Puma, Aprés-fit, Valentína Procházková, cycling

Sponzorovanej odkazy:

Športová značka Puma podporuje aj českých športovcov a novo sa stáva partnerom indoorového cyclingového projektu Aprés-fit, ktorého zakladateľkou je mladá lifestyle blogerka, teraz aj certifikovaná inštruktorka spinningu, Valentína Procházková.

Program Aprés-fit

Predstavuje cyclingový plán vhodný pre všetkých, ktorí milujú zábavnú a energickú jazdu na spinngovom bicykli. Je pre všetky úrovne pokročilosti, ponúka tak miernu, strednú aj vysokú obtiažnosť a dĺžku. Navrhnutý je tak, aby vďaka nemu človek získal fyzickú kondíciu, silu, dosiahol svojich vizuálnych cieľov, a pritom si cvičenie užíval.

Členom programu budú každý týždeň k dispozícii nové lekcie rozdelené podľa dĺžky jazdy aj podľa náročnosti. Jednotlivé videá zostanú prístupné po celú dobu členstva a nikdy nezmiznú. Apres-fit ponúkne nielen indoor cyclingové lekcie, ale aj nekonečné množstvo inšpirácie, motivácie a cvičiacich výziev.

"Niekoľko rokov som mala problémy s jedlom a pokriveným vzťahom k cvičeniu. To pre mňa predstavovalo len nástroj na spaľovanie kalórií. Všetko sa začalo meniť v momente, keď som si na začiatku roka 2019 po prvýkrát sadla na spinningový bicykel a na konci toho istého roku som z neho už takmer nechcela zliezť. Zamilovala som sa do pocitu, ktorý mi intenzívna jazda a hlasná hudba dávajú, a chcem, aby mali možnosť zažiť rovnakú eufóriu aj ostatní, "komentuje spustenie projektu zakladateľka Valentína Procházková.

Podpora značky Puma

Jedným z dlhodobých cieľov značky Puma je podpora lokálnych tvorcov na poli umenia, módy a samozrejme aj športu. Vzhľadom k tomu, že Puma dlhodobo spolupracuje s Valentínou Procházkovou predovšetkým v lifestylovej oblasti, bolo prirodzené podporiť ju aj v tomto športovom projekte a stať sa jej hrdým partnerom.

"* So značkou Puma spolupracujem už niekoľko rokov a prepadla som nielen oblečeniu, ktoré ma veľmi baví dizajnom aj kvalitou, ale tiež posolstvo, ktoré značka odovzdáva. Byť svoja a sebavedomá za každú cenu! To je presne niečo, čo by som rada odovzdala aj cez program Aprés-fit, "* dodáva Valentína.

V rámci programu sa tiež môžete tešiť na pravidelné predstavenie najnovších tréningových kolekcií Puma.

Zdroj foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.