Levi's® partnerom Diploma Selection na Designbloku 2021

Levi's® partnerom Diploma Selection na Designbloku 2021

9. októbra 2021, Levi's®, Diploma Selection, Designblok 2021

Sponzorovanej odkazy:

Medzinárodná súťaž mladých talentov Diploma Selection tento rok podporí Levi's® vo forme špeciálnej ceny pre víťaza najlepšieho produktového dizajnu a módy. Súčasne Levi's® predstavuje vlastné ocenenie, ktoré dá víťazovi možnosť sa podieľať na vlastnej upcyklovanej kapsulovej kolekcii pod značkou Levi's®. Táto spolupráca ide ruka v ruke s dlhodobým zámerom Levi's® podporovať mladé talenty a zdôrazňovať dôležitosť upcyklovanej a udržateľnej módy.

Buy Better Wear Longer

Po predošlej kampani Buy Better Wear Longer, s ktorou Levi's® chcel upozorniť na možnosti udržateľnej módy, pokračuje značka v rovnakom duchu aj v spojení s Designblokom. Spolupráca ctí rovnaké hodnoty – tematizovať upcyklovanie staršieho oblečenia a vyzdvihovania udržateľnosti nad rýchlou trendovosťou. A kde inde hľadať spojencov pre presadzovanie týchto dvoch zásadných pilierov budúcnosti módy ako medzi mladými talentami, ktorí túto budúcnosť budú tvoriť. Levi's® im ponúka možnosť ju vytvoriť spoločne.

Diploma Selection

Diploma Selection predstaví na Designbloku 2021 celkom 15 najlepších prác v oblasti produktového dizajnu a 15 módnych kolekcií zo 143 prihlásených diplomových prác z 38 škôl a 16 európskych krajín. Pre mladé talenty ide často o prvú možnosť sa predstaviť na medzinárodnej scéne. Novo získajú obaja víťazi z hlavných dvoch kategórií – najlepší módny dizajn a najlepší produktový dizajn – finančnú odmenu od Levi's® v hodnote 1000 Euro pre každého.

Špeciálne ceny Levis

Okrem týchto finančných cien získajú dvaja finalisti ešte špeciálnu cenu – Special Price Diploma Selection Product design category by Levi's® & Special Price Diploma Selection Fashion dizajn category, vďaka ktorej budú mať jedinečnú možnosť vytvoriť upcyklovanú kolekciu oblečenia a podieľať sa na jedinečnej inštalácii v obchode Na Příkopech . Bez ohľadu na absolútneho víťaza Diploma Selection, budú vybraní dvaja z každej kategórie, ktorí zanechajú v Levi's® svoj odtlačok. totiž navrhnú pre Levi's® upcyklovanú kapsulovú kolekciu a vytvoria originálnu inštaláciu v obchode Na Příkopech.

Touto cenou Levi's® pokračuje v podpore mladých talentov a stáva sa partnerom aj českej dizajnérskej scény vrátane návštevníkov, ktorým ponúkne úžasnú možnosť, ako sa podieľať na niečom novom.

Inštalácia Šťastie v Gabriel Loci

V rámci Designbloku 2021 bude k nahliadnutiu v Gabriel Loci špeciálnej Levi's® inštalácia, ktorá interaktívne zapojí návštevníkov do tohtoročnej témy celého veľtrhu, ktorým je šťastie. Z radu slovných spojení zvýraznenie na stene si bude môcť každý vybrať 5, ktoré vlastnoručne prepoja. Päť najčastejších slovných spojení bude témou budúcej upcyklovanej kapsulovej kolekcie a jej prezentácia cez špeciálnu inštaláciu priamo v obchode.

Instagram súťaž

Pre fanúšikov Levi's® na sociálnych sieťach je súčasne pripravená aj možnosť súťažiť na Instagramovom účte Levi's® Česko. Tam budú postupne predstavení všetci finalisti Diploma Selection a každý si môže tipnúť víťaza. Medzi tých, ktorí si tipnú správne vyžrebujeme jedného víťaza ikonických Levi's® 501 džínsov.

Levi's® na Designblok 2021 je ideálnym prepojením nadčasového dizajnu a lokálnych talentov a budúcich dizajnérov a návrhárov. Prvý ročník z mnohých.

Zdroj foto: Levis

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módne peklo, ostatné, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.