Trendy na svadbu v roku 2021!

Trendy na svadbu v roku 2021!

29. septembra 2021,

Chystáte sa na svadbu a ste v roli nevesty? V tom prípade mame pre vás niekoľko tipov, ako zažiariť za každých okolností. Nechajte sa inšpirovať a naplno si vychutnajte výber týchto produktov. Rozhodne to neoľutujete!

Svadba je veľký deň pre každú ženu. Samozrejme, aj pre muža, avšak žena to prežíva tak trochu aj z tej estetickej stránky. Výber šiat, kozmetiky, účesu. To všetko je mimoriadne dôležité. Budúci manžel musí zase vybrať obrúčky, čo tiež nie je jednoduché. Aby sme vám to aspoň trochu uľahčili, prinášame vám výber trendy produktov na svadbu.

Krátke alebo dlhé šaty?

Večná dilema žien. Krátke alebo dlhé šaty na svadbu? V tomto prípade však ostaneme pri klasike a aj v tomto roku sú trendy dlhé šaty. Nezabúdajte si zvoliť motív, ktorý je vám najbližší.

Vybrať si môžete zo širokej skaly strihov, dĺžky, a tiež čipiek. Len týmto spôsobom všetkým vyrazíte dych. Ak si však vy zvolíte takúto dĺžku šiat, je dobré, aby ste sa zhodli s družičkami. Krásne dlhé šaty preferuje veľké množstvo žien, tak si neváhajte vybrať aj vy.

Obrúčky, ktoré stoja za to

V súčasnosti sú trendy zlaté svadobné obrúčky s vlastným motívom. To znamená, že na vnútornú stranu je možné vyrezať vlastný popis, meno alebo citát. Ide o skutočne originálne riešenie a vašu polovičku to rozhodne poteší.

obrúčkyobrúčky

Okrem iného, v dnešnej dobe letia moderné obrúčky biele zlato. Tento materiál je mimoriadne obľúbený, a to najmä pre jeho estetickú stránku. Taktiež je o ňom známe, že má dlhú trvanlivosť a maximálnu odolnosť.

Trendy účesy

Tie najlepšie účesy na svadbu? V tomto prípade neexistuje jasná odpoveď. Obľúbené sú však vyčesané vlasy, ktoré vám nebudú nikde zavadzať. Vždy však záleží od osobnosti, typu vlasov a tvaru tváre. Preto sa neváhajte poradiť s profesionálnou kaderníčkou.

Veríme, že sme vás našimi tipmi inšpirovali. Ak máte svadbu v blízkej budúcnosti, želáme vám veľa šťastia a poriadnu dávku trpezlivosti!

Autorom článku je Petra Havlíková. Článok nájdete v kategórii doplnky.