Alexmonhart X.03 Miraromaniv: Vykročte do jesene štýlovo!

Alexmonhart X.03 Miraromaniv: Vykročte do jesene štýlovo!

18. septembra 2021, Alexmonhart X.03 Miraromaniv, Alexmonhart, Alexmonhart X.03, puzdro, jeseň, doplnok

Sponzorovanej odkazy:

Česká značka Alexmonhart prichádza s jesennou novinkou X.03, ktorá vznikla v spolupráci so stylistom, influencerom a módnym riaditeľom pánskeho časopisu ForMen, Mírou Romanivou. Spoločne predstavujú variabilné kožené puzdro, v ktorom bezpečne uložíte nielen telefón, ale aj bankové karty.

Minimalisticky funkčné

Minimalistický a funkčný dizajn Alexmonhart v kombinácii s praktickým prístupom k produktu tak vlastným štylistke Míre Romanivovej prináša nepostrádateľný doplnok každého fashionistu.

Puzdro s dvoma popruhmi – jednou retiazkou a jedným koženým opaskom – umožní produkt kombinovať ako doplnok ku každodenným outfitom, ale aj večer na párty – ako crossbody kabelku, alebo napríklad ľadvinku okolo pása. Kreativite sa medze nekladú a každý si môže nájsť práve ten svoj najobľúbenejší spôsob.

Alexmonhart X.03 Miraromaniv

"Naša spolupráca vznikla organicky zo vzájomného obdivu k tvorbe toho druhého a veľmi podobného minimalistického vkusu. Na ceste k realizácii nás viedol dnešný životný štýl, kedy ráno pomaly prechádza do popoludnia až nastane noc a vy sa ocitnete na párty. Svoj telefón ale potrebujete stále a bezpečne mať pri sebe. Veríme, že náš prístup zákazníci ocenia ", zhodujú sa obaja tvorcovia.

Kde puzdro dostanete kúpiť?

Alexmonhart x.03 Miraromaniv zakúpite online na webe alexmonhrat.com alebo v showroome značky v Prahe na adrese Kozí 3.

O značke Alexmonhart

Značka Alexmonhart vytvára nadčasové a nesezónne kožené doplnky, ktorými chce svojim zákazníkom dopriať prvotriedne vyrobené produkty na celý život. Svojim udržateľným prístupom k tvorbe, kedy nekopíruje trendy ani sezóny, podporuje zákazníkov v rozhodnutiach, ktoré pretrvajú dekády. Značka je typická svojím minimalistickým, unisexovým a nadčasovým dizajnom, ktorý osloví mužov aj ženy rôznych vekových skupín s podobným zmýšľaním.

Zdroj foto: Alexmonhart

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii doplnky a značky a značkové oblečenie.