CityZen® má novinku: luxusnú košeľu, na ktorej nie je vidieť pot

CityZen® má novinku: luxusnú košeľu, na ktorej nie je vidieť pot

6. septembra 2021, CityZen®, pánska košeľa, novinka, pot

Sponzorovanej odkazy:

Značku CityZen® už z našich článkov poznáte. Prerazila tričkami, potom pridala polokošele a teraz sú to pánske košele. A všetky kúsky majú jedno spoločné – nie je na nich vďaka jedinečnej technológii spracovania vidieť pot.

Navyše je tu osvedčená kvalita 100% prémiovej bavlny, najmodernejšie technológie úpravy tkanín a precízne ručné práce šikovných českých krajčírok. To všetko sa teraz snúbi v luxusných pánskych košeliach českej značky CityZen®.

Košele CityZen®

Sú stvorené pre mužov, ktorí pri obliekaní preferujú pohodlie a zároveň nechcú rezignovať na reprezentatívny vzhľad. Košele sú zárukou, že na vás nebude vidieť pot ani pri tých najhorších situáciách či dôležitých spoločenských udalostiach. Navyše sa vďaka unikátnej úprave materiálu košele nešpinia, kvapaliny voľne stečú a nezanechajú stopu.

Pánske košele CityZen® sú dostupné v 3 farbách

  • čisto biela (skvele sa hodí ako svadobná košeľa)
  • biela s jemným modro-hnedým vzorom
  • tmavo modrá s jemným vzorom kvapiek

Eleganciu košele podčiarkuje nielen kvalitný golierik (vystužený a s vyberateľnými kosticami), ale aj ďalšie prepracované detaily. Napríklad kontrastný perleťový gombík na manžete rukávu, alebo špeciálna saténová vnútorná ceduľka, ktorá neškriabe.

Starostlivosť o košeľu a jej žehlenie uľahčuje úprava EasyCare+. Keď k nej pripočítate odolnosť proti škvrnám a špine a u svetlých verzií aj vysokú belosť, je jasné, že nové pánske košele CityZen® sú naozaj výnimočné. Svojim majiteľom budú dlho skvele slúžiť a jedinečné vlastnosti si zachovajú aj po mnohých cykloch prania.

O značke CityZen®

Značka CityZen® sídli v Chrudimi, všetky svoje produkty šije v Českej republike a s maximálnym rešpektom k prírode. Prvé tričká CityZen® sa predali pred Vianocami 2018, v roku 2019 prišlo prestížne ocenenie Start-up roka, nasledovalo sťahovanie do väčších priestorov, raketový rast výroby, predaja a tržieb.

Unikátne tričká a ďalšie oblečenie CityZen®, na ktorom nie je vidieť pot, odolajú špine a znižujú telesný zápach, sú vyrobené zo 100% bavlny prémiovej kvality. Materiál je upravený špeciálnou technológiou, ktorú CityZen® vyvinul a používa ako jediný na svete. Kompletný sortiment CityZen® je v predaji vo vlastnom e-shope, ktorý získal Cenu popularity (kategória Móda a doplnky) v súťaži Shop roka 2020.

Zdroj foto: CityZen

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.