Nové ambassadorky Bvlgari: Priyanka Chopra a Eiza Gonzáles

Nové ambassadorky Bvlgari: Priyanka Chopra a Eiza Gonzáles

30. augusta 2021, Bvlgari, šperky, ženy, Eiza Gonzalesová, Priyanka Chopra Jonas

Sponzorovanej odkazy:

Svetová firma luxusného tovaru sídliaca v Taliansku, Bvlgari, s radosťou predstavuje dve nové ambasádorky svojej značky: Priyanka Chopra Jonas a Eizu Gonzáles, na ktoré sa budeme môcť v budúcnosti tešiť.

Priyanka Chopra Jonas je všestranne talentovaná žena a jedna z najznámejších svetových osobností. Narodila sa v roku 1982 v Indii a už vo svojich osemnástich rokoch získala titul Miss World. O dva roky neskôr sa potom začala venovať filmu a za svoju kariéru získala mnoho ocenení ako herečka aj producentka. Tiež je držiteľkou titulu NYT Best Selling Author a vo svojej novej úlohe globálnej ambasádorky podporí rímsky klenotnícky dom v aktivitách po celom svete. Hlavný dôraz potom bude v komunikácii kladený na tému podpory žien, diverzity a inklúzie.

Priyanka Chopra Jonas

„Úžasné kreácie Bvlgari ma vždy fascinovali a hlboko som ich obdivovala. Veď oslavujú niektoré z najcennejších pokladov mojej rodnej krajiny – vzácne drahé kamene používané v nadčasových šperkoch Bvlgari aj voňavé kvety, ktoré patria medzi základné ingrediencie exkluzívnych parfumov. Celkom prirodzene nás spojila láska k Indii a jej krásam, "hovorí Priyanka Chopra Jonas.“ Okrem toho sa úplne stotožňujem s potrebou spoločenskej zodpovednosti, ktorá je pre klenotnícky dom kľúčová. Bvlgari výrazne pomáha deťom v núdzi po celom svete a ja sa veľmi teším, až sa stanem súčasťou tejto významnej misie. "

Eiza Gonzalesová

Druhou ambasádorkou sa stala talentovaná herečka Eiza Gonzalesová, narodená v roku 1990 v Mexiku. Popularitu získala vďaka svojej debutovej úlohe Loly Valente v mexickej hudobnej telenovele Lola: Erase una vez a jedná sa o prvú latinsko-americkú ambasádorku značky pre teritórium Severnej Ameriky. Poznať ju môžete tiež zo snímok „Baby Driver“ alebo „Godzilla vs. Kong “.

„Šperky sú pre mňa veľmi osobnou záležitosťou, ten správny kúsok môžete nosiť pokojne po celý život. Preto ma veľmi teší, že som sa mohla stať veľvyslankyňou tak ikonického šperkárskeho domu, ako je Bvlgari, "hovorí Eiza Gonzalesová.“ Ich štýl má svojich obdivovateľov po celom svete a ja sa nemôžem dočkať mnohých krásnych momentov, ktoré spoločne prežijeme ". Eiza sa predstavuje s legendárnym Chateau Marmont v pozadí v šperkoch z najnovšej kolekcie B.zero1, spolu s ikonickými kúskami z kolekcií BVLGARI Serpent a Diva's Dream.

Zdroj foto: Bvlgari

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Michaela Hnátková. Článok nájdete v kategórii doplnky, módni návrhári a šperky a hodinky.