Bvlgari zbrojí na jeseň a zimu novými kabelkami a doplnkami

Bvlgari zbrojí na jeseň a zimu novými kabelkami a doplnkami

29. augusta 2021, Bvlgari, kabelky, doplnky, peňaženky, jeseň, zima, 2021, kolekcia jeseň a zima 2021

Sponzorovanej odkazy:

Kolekcia koženého tovaru a doplnkov ** Bvlgari ** pre sezónu jeseň/zima 2021 je zasvätená mestskej oáze a všetkým ženám, ktoré by rady získali späť svoj život, priestor aj svoje priania. Kolekcia sa točí okolo metamorfózy, ktorú dokonale stelesňuje Serpent, ikona značky Bvlgari.

Pôsobivosť transformácie predvádza pomocou výraznejších proporcií, originálnych kombinácií materiálov, neprehliadnuteľných prvkov a hravých detailov. Pracuje tiež s kľúčovými motívmi tohto módneho domu, ktoré sa objavujú v nečakaných podobách.

Serpent Forever

Do hadieho sveta Bvlgari prichádza rafiové lyko, prírodný materiál, ktorý je spracovaný v urbanistickom duchu s hravým prístupom. Kabelka Serpent Forever z lakovanej teľaciny žiari vďaka jedinečnému premenlivému a lesklému povrchu, ktorý zdobí zapínanie v podobe hadej hlavy zakomponovanej do tela kabelky. Model Serpent Forever s vrchným madlom z teľaciny zaujme oslnivými krištáľovými detailmi.

Serpent Forever Maxi Chain

Je vyrobená z kože Nappa a zdobí ju očarujúci reťazový popruh, ručne zostavený, článok po článku. S čistými, jednoduchými líniami kabelky dokonale ladí hadia hlava, keď vrchnú partiu hlavy zdobia zladené drahé kamene, ako čerešnička na torte tejto neodolateľnej zmesi originálneho dizajnu a rafinovanosti.

Bvlgari Logo

Ďalšou novinkou nadchádzajúcej sezóny je maximalizácia legendárneho loga Bvlgari. To zdobí novú kabelku cez rameno Bvlgari Logo, ktorá kombinuje praktickosť so sofistikovanosťou. Má hranatý tvar a čisté línie, ktoré rozjasňujú zaujímavé detaily. Praktická taška cez rameno ponúka jednoduchú eleganciu v spojení s bohatým remeselným spracovaním.

Serpent Cabochon Maxi Soft Matelassé

Kabelka Serpent Cabochon Maxi Soft Matelassé zaujme svojou siluetou rozdelenou do blokov a výrazným prešívaním. Predstavuje sa v jemnej teľacine, výraznejších proporciách so zaujímavým prešívaním vo forme grafického motívu.

Serpent Afterglow Python

Dynamický motív reťaze vstupuje aj do sveta vzácnych koží a predstavuje sa prostredníctvom modelu Serpent Afterglow Python. V modernom štýle a urbanistickom duchu zobrazuje vodný element. Koža pytóna v čelnom reze žiari všetkými odtieňmi modrozelenej. Základná farebná vrstva je aplikovaná ručne metódou „airbrush“.

Serpent Forever Shaded Karung

Rodia sa tak nové modely, napríklad ako kabelka Serpent Forever Shaded Karung, vytvorená inovatívnou technikou digitálnej tlače. Je ako farebná dúha odrážajúca sa na vodnej hladine, výsledného farebného efektu bolo dosiahnuté ručnou aplikáciou zmesi dúhových perleťových sprejov v kombinácii s použitím špeciálnej fólie pre záverečný lesk. Tak vznikol originálny vzor, dostupný exkluzívne u Bvlgari.

Serpent Diamond Blast

Poznávacím znamením kabelky sú prekrútené línie a optická ilúzia. Ikonický vzor sa predstavuje v inovatívnom motíve s názvom Maxi Framed Quilted Diamond, s čistými a výraznými líniami, ktoré akoby boli vo forme „zoomu“. Charizmatický dizajn podtrhuje kontrast medzi jemným a prešívaným telom kabelky z teľaciny v odtieni opálovej slonoviny a rovnakého čierneho lemovania.

Serpent Diamond Blast Three Maxi Chain

S motívom reťaze pracuje takisto kabelka Serpent Diamond Blast Three Maxi Chain s odnímateľným vrchným madlom. Jej čaro spočíva v neodolateľnej kombinácii opálovo slonovinovej teľaciny a sofistikovaného kovového dekóru v temne granátovom odtieni.

Serpent Nebulous Python

Kabelka s psychedelickým motívom, je vyrobená z prirodzene opracovanej kože pytóna v prednom reze. Tá je najprv upravená v procese bubnového farbenia v karamelovo topásovom odtieni. Následne je na nej ručne hubkou aplikovaný temne granátový tón, až vznikne výsledný mramorový efekt. Jej pôsobivosť podčiarkuje nádherná hadia hlava so smaltovým článkami, ktoré pozdvihujú živé farby nového modelu.

Serpent Himalayan Croco

Svojim sofistikovaným kúzlom oslní v nadchádzajúcej sezóne kabelka Serpent Himalayan Croco. Vzácna koža krokodíla hrá odtieňmi, ktoré sa prelínajú od bielej až k béžovej a sivej. Najprv je čiastočne odfarbená, potom upravená procesom bubnového farbenia, ktoré zvýrazňuje jej prírodnú krásu. Elegantné farby kože sa opakujú na smaltových článkoch hadej hlavy, ktorú zdobia prenikavé ónyxové oči.

Drobné kožené doplnky

Segment drobného koženého tovaru sa rozrastá o vzrušujúce mikro kabelky, ktoré sa pohrávajú s najrôznejšími sezónnymi trendmi. Tešiť sa môžete aj na svieže náramky Serpent a Divas 'Dream, ktoré prepožičiavajú ikonickému dizajnu nádych farieb a zábavy.

Okuliare Bvlgari

Kolekcia okuliarov pre sezónu jeseň/zima 2021 je inšpirovaná nekonečnými obmenami hadej kože a predstavuje modely Serpent v novej podobe. Ikonická línia B.zero1 prináša prevratný dizajn a nadčasový pôvab. Slnečné okuliare sú nadčasové a svieže zároveň. Rozohrávajú hru na schovávačku prostredníctvom kovových rámov v tvare pilotiek a vygravírovaného loga Bvlgari, ukrytého za šošovkami. K dispozícii sú aj v dioptrickej variante. Oba typy okuliarov rozjasňuje a ozvláštňuje guľatý motív inšpirovaný šperkárskou výrobou.

Zdroj foto: Bvlgari

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii doplnky, módni návrhári a slnečné okuliare.