Slávnosti šperkov: Sixiéme Sens Par Cartier

Slávnosti šperkov: Sixiéme Sens Par Cartier

23. augusta 2021, Cartier, Sixiéme Sens Par, šperky

Sponzorovanej odkazy:

Veľmi známa značka sídliaca v Paríži, Cartier, predstavila novú kolekciu šperkov Sixieme Sens par Cartier na brehu presláveného talianskeho jazera Como, ktoré je považované za jedno z najkrajších alpských jazier.

Hostiteľom večera bol Cyrille Vigneron, prezident a CEO Cartier International a nechýbala tu ambasádorka a tvár kolekcie Golshifteh Farah, modelka a herečka Mariacarla Boscone, modelka Bianca Brandolini, herečka Yasmine Sabri, podnikateľka a editorka Deena Abdulaziz, režisérka a herečka Nadine Labak, či herečky Fatima Al Banawi, Hannah Herzsprung a Sibel Kekilli.

Celá nová kolekcia

Bola svetu ukázaná v podvečerných lúčoch letného slnka počas slávnostného večera v hoteli II Sereno Lago di Como, ležiacom na samotnom brehu jazera, ktorý bol nedávno kompletne zrekonštruovaný v modernom štýle španielskou architektkou a dizajnérkou Patriciou Urquiola.

Sixieme Sens par Cartier Hihi Jewellery

Je kolekcia pripomínajúca počúvanie výrazných piesní na jednom albume; každá pieseň je iná a má svoj vlastný text, melódiu a kompozíciu, ale spieva ju rovnaký umelec. Jej inšpirácie siahajú od „štylizovaných mačacích interpretácií“ až po „organické textúry a črepy farebného skla“. Všetky šperky sú dokonalým spojením precízneho umeleckého spracovania a schopnosti vyvolávať aj tie najhlbšie ukryté emócie, zachytené medzi prekvapením a úžasom.

Zdroj foto: Cartier

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Michaela Hnátková. Článok nájdete v kategórii doplnky, módni návrhári a šperky a hodinky.