Louis Vuitton Les Extraits: vôňa leta s Frankom Gebrym

Louis Vuitton Les Extraits: vôňa leta s Frankom Gebrym

26. júla 2021, Louis Vuitton, Les Extraits, Frank Gebre

Sponzorovanej odkazy:

V letných mesiacoch je obzvlášť dôležité dbať na to, aby sme v našej kúpeľni mali nejaký kvalitný parfum, ktorý vydrží celé hodiny a udrží nás sviežo aj v sparných horúčavách. Francúzska značka Louis Vuitton preto uviedla na trh novú kolekciu parfumov s názvom Les Extraits, ktorá zahŕňa päť vôní: Cosmic Cloud, Dancing Blossom, Rhapsody, Stellar Times a Symphony.

Nová kolekcia vznikla v spolupráci s Frankom Gehrym, americko-kanadským architektom, ktorý je zhodou okolností v Česku známy ako jeden z autorov Tancujúceho domu. Pre značku Louis Vuitton tentoraz vymyslel neskutočný dizajn fľaštičiek s trojrozmerným strieborným vrchnákom, ktorý pripomína vychádzajúcu vôňu samotných parfumov.

Nové vône formuloval domáci parfumár Jacques Cavallier Belletrud, ktorého inšpirovali vône vznášajúce sa vzduchom okolo francúzskeho mesta Grasse, kde je umiestnené jeho laboratórium. "Parfumy vytvárajú okamihy rozkoše a intímneho potešenia. Je to akt lásky k druhým aj k sebe samému. S Frankom Gehrym zdieľame túžbu vytvoriť nerovnováhu, ktorá by sa mohla stať rovnováhou, kontrast a súvislosti, ktoré sa zdajú byť nezlučiteľné, "uviedol Belletrud.

A ako už bolo spomenuté, Louis Vuitton vo svojej novej kolekcii predstavuje hneď päť nových vôní, ktoré boli predstavené počas exkluzívnej večere organizovanej Delphine Arnault v spoločnosti Franka Gehryho v La Fondation Louis Vuitton:

Cosmic Cloud – púdrová a ovocná vôňa s tónmi bergamotu a pačuli

Dancing Blossom – kvetinová vôňa jazmínového sambac, kvetové ruže, osmanthu a indickej tuberózy

Rhapsody – moderný chypre parfum s machom, vetiverom a ružami, zvýraznených čerstvou maté a konvalinkou

Stellar Times – silná drevitá vôňa s nádychom pomarančového kvetu a jantáru

Symphony – vyrobený z čerstvej zázvorovej kôry s bergamotom a grapefruitom

Zdroj foto: Louis Vuitton

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Michaela Hnátková. Článok nájdete v kategórii módni návrhári a parfémy a kozmetika.