Winnie Harlow a Puma: obľúbené Cruise Rider v nových letných farbách

Winnie Harlow a Puma: obľúbené Cruise Rider v nových letných farbách

29. júla 2021, Puma Cruise Rider, Puma, Cruise Rider, tenis, športové topánky, obuv

Sponzorovanej odkazy:

Športová značka Puma predstavuje tenisky Cruise Rider v nových letných a odvážnych farbách. Táto letná novinka tvorí dokonalú voľbu pre všetky ženy, ktoré sú neustále v pohybe rovnako ako Winnie Harlow, tvár tenisiek Cruise Rider.

Puma Cruise Rider

Tie vynikajú hravou kombináciou farieb a skladanou podrážkou. Najnovšia verzia Cruise Rider prináša obľúbený dizajn tenisiek vo farebnom spojení pastelovej ružovej, žltej a zelenej.

Ladenie s oblečením

Zladením tenisiek s pestrou bundou a populárnymi bikerhorts vytvorila Winnie dokonalý letný outfit pre všetky aktívne ženy. „Milujem osobitý a odvážny vzhľad Cruise Rider, sú perfektnou voľbou pre rozjasnenie mojich voľnočasových outfitov,“ hovorí Winnie.

O krok dopredu

Nová verzia Cruise Rider je zasa o krok napred vďaka svojej neprehliadnuteľnej kombinácii farieb, mixu materiálov a skladanej podrážke. Silueta má mierne vyššiu medzi podrážku a pätu topánky tvorí pena TPU pre maximálne pohodlie pri každom kroku.

Puma She Moves Us

Cruise Rider je súčasťou iniciatívy Puma She Moves Us, ktorá oslavuje všetky ženy a má za cieľ im prostredníctvom ambasádoriek poskytnúť inšpiráciu, podporu a motiváciu a posúvať sa ďalej vo svojich profesiách a záujmoch.

Buďte odvážne a vykročte ústrety svojim snom v nových Cruise Rider. Dostupné budú v priebehu leta za maloobchodnú cenu 100 €, a to u predajcov Footshop, Queens, Dual Šport a Espace Sport.

Zdroj foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.