Júlová zľavománia na Queens.cz: dámske kraťasy

Júlová zľavománia na Queens.cz: dámske kraťasy

24. júla 2021, zľavy, Queens.cz, dámske kraťasy, šortky

Sponzorovanej odkazy:

A je to tu zase. Na Queens.cz sa v poslednej dobe so zľavami doslova roztrhlo vrece. Tentoraz sme sa zamerali na rýdzo letné dámske kúsky, ktorými bezpochyby sú dámske kraťasy.

Aké si môžete zaobstarať za dvojtretinovou cenu?

Sixth June W Tie Dye Shorts

Farebné dámske kraťasy od značky Sixth June v prevedení zelenej, žltej a modrej sú pohodlne široké, s dvoma bočnými vreckami a decentným logom. Majú elastický pás so sťahovacou šnúrkou, pričom farba tohto kúsku je bezpochyby abstraktná a veľmi atraktívna. Cena je 33 € z pôvodných 44 €.

adidas Originals Short multicolor

Veselé a farebné krátke nohavice od značky adidas Originals s all over motívom a čiernymi postrannými pruhmi vás budú baviť. Šortky majú elastický pás, vrecká na ruky, logo na stehne a vyjdú vás na 27 € z pôvodných 36 €.

Tommy Jeans W Stripe Sweat Short

Pruhované farebné dámske kraťasy od značky Tommy Jeans s decentným logom na ľavej nohavici majú elastický pás so sťahovacou šnúrkou, vrecká na ruky, logo na stehne a zakončený mierne zaoblený okraj. Vyjdú vás na 66 € z pôvodných 88 €.

Champion Shorts

Ružové jednofarebné dámske kraťasy od značky Champion sú vyrobené s decentným logom na ľavej nohavici. Šortky majú elastický pás so sťahovacou šnúrkou, dve vrecká na ruky a cena je 32 € z pôvodných 42 €.

Nike W NSW Femme Short

Zelené dámske kraťasy od značky Nike s bielym logom na ľavej nohavici majú zaujímavo riešený pružný vysoký elastický pás. K tomu dve vrecká na ruky a ohrnutie v dĺžke. Pohodlné široké nohavice ponúkajú voľný pohyb. Vyjdú vás na 36 € z pôvodných 48 €.

Nevybrali ste si? Nevadí! Na Queens.cz nájdete ďalšiu nálož šortiek.

Zdroj foto: Queens.cz Úvodné foto: Reebook RI FrenchTerry Short za 18 € z pôvodných 24 €.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.