Veľké kabelky: Keď chcete viac priestoru štýlovo

Veľké kabelky: Keď chcete viac priestoru štýlovo

20. júla 2021, Folbeur, kabelky Folbeur, veľké kabelky, kožené kabelky

Sponzorovanej odkazy:

Do malej kabelky dáte naozaj to najnutnejšie, ale čo keď chcete viac? Môže sa zdať, že sa v poslednej dobe tešia malé kabelky väčšiemu záujmu, ale veľké kabelky im na pomyselnom výslní hrdo konkurujú. Dávajú totiž možnosť mať so sebou všetko, čo potrebujete pre každú vašu úlohu – aktívnej štýlovej ženy, milujúca svoju prácu, rodinu aj samu seba. Značka Folbeur vám takéto kabelky práve ponúka.

Kabelka Folbeur Grand Grigio

Veľká, väčšia, najväčšia: Petit, Grand a Poche

Značka kožených luxusných kabeliek a doplnkov FOLBEUR ponúka všetky veľkosti, záleží len koľko potrebujete priestoru. Takmer kabelou bez dna je Grand, jeden z prvých produktov, ktorý uviedla na trh zakladateľka značky Markéta Folberová a stále patrí medzi jej najobľúbenejšie kabelky.

cena Grand Cipria kabelky je 600 €

Grand

"Prvá kabelka, ktorá sa pod značkou FOLBEUR zrodila, bola Grand. V začiatku len v oranžovej a zelenej farbe. Bola som z nej nadšená a moje okolie tiež, a tak som ju obliekla aj do ďalších farieb. Tentoraz do klasickej čiernej, hnedej, sivej a pudrovej. A rozhodne to bol krok správnym smerom. "Doplnila Markéta Folberová.

cena Petit Arancia je 516 €

Petit

O niečo menšou kabelkou sa stala po nejakej dobe Petit, ktorá je stredne veľkou kabelkou, kam sa vojde naraz kniha, peňaženka aj 13" notebook, a ešte vám zostane miesto. Milujete farby, alebo radšej vsádzate na istotu? Vo farebnej kolekcii Petit si vyberiete kabelku, ktorá váš outfit rozsvieti a zároveň sa ponesie v duchu minimalizmu.

cena kabelky Poche Nocciola je 580 €

Poche

Treťou v rade, skôr väčšia kabela, je dizajnovo odlišná Poche, čiže vrecko. Predný úložný priestor v tomto tvare je kabelke Poche vlastný. Najviac jej farebne pristane čierna, sivá, zelená aj pudrová.

Folbeur Petit Nocciola

A čo majú všetky veľké kabelky Folbeur spoločné?

Môžete ich nosiť v ruke za dve pevné uši a aj na popruh cez rameno. Predsa sa len niekedy veľmi naplnená kabelka nosí. A vďaka tomu, že sú vyrobené z pevnej mäkkej talianskej kože, budú vždy krásne držať tvar. Nemusíte sa báť do nich umiestniť naraz notebook, knihy, hračky pre deti, líčidlá, dáždnik, fľašu s pitím… skrátka všetko, čo potrebujete. Budete štýlová a sebaistá.

Celú farebnú kolekciu veľkých kabeliek nájdete na Folbeur.com.

Zdroj foto: Folbeur

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii doplnky a značky a značkové oblečenie.