Privítajte leto s Blue Ocean kolekciou Pandory

Privítajte leto s Blue Ocean kolekciou Pandory

18. júla 2021, Pandora Ocean, šperky, more

Sponzorovanej odkazy:

Pandora predstavuje novú letnú kolekciu šperkov Blue ocean. Tieto krásne šperky sú inšpirované slnečnými dňami na pláži a pokladmi temne modrého oceánu. Novo uvedené šperky Pandora sú oslavou sezóny a nájdeme medzi nimi napríklad pestrofarebný prívesok Ružový plameniak je zdobený kabošonom na perie z muránskeho skla spracovanom prelamovanou technikou z kovu Pandora Rose, alebo prívesok Modrá ryba. Tento visiaci prívesok je zvláštny tým, že vďaka závesným segmentom prepožičiava šperku ohybnosť, pretože šupiny tejto rybky medzi sebou vďaka technike zvanej „Articulation“ cinkajú.

Náramok ako more

Posuvný náramok Modré vlnky je inšpirovaný trblietavou vodou morskej vody, prílivom a odlivom. Zdobia ho žiarivé modré kryštály v rade vo zvlnenom tvare. Posuvná spona umožňuje jednoduché upravenie náramku pre dokonalé padnutie podľa vášho zápästia. Nosiť ho môžete samostatne, alebo s ďalšími náramkami Pandora, ku ktorým pridáte prívesky k vytvoreniu vlastného looku.

Poklad oceánu

Kruhové náušnice a prívesok na náhrdelník Sladkovodná kultivovaná baroková perla tvoria skutočné sladkovodné perly. „Perly sú poklady oceánu. Sú nádherne nedokonalé a každá je úplne jedinečná. “

Byť svoja

Letná štýlová inšpirácie pokračuje s druhotnou kolekciou tejto sezóny Pandora Me a štyrmi novo uvedenými mikro príveskami, ktoré do svojho letného výberu zaradila herečka Millie Bobby Brown. Leto znamená zábavu, slobodu a hravosť a to sa premieta v týchto šperkoch, ktoré vás nabádajú byť odvážne, sebavedomé a nechať prejaviť svoju osobnosť.

Prívesok Lastovička má rozpäté krídla posiate trblietavými kamienkami a pre Millie symbolizuje voľnosť a vyjadrenie seba samého. Najskôr preto je motívom radu Pandora Me sebavyjadrením prostredníctvom symbolov, podobne ako skryté tetovanie, ktoré môžu mať tajný význam.

Visiaci prívesok Moja ružová hviezdica je symbolom mora a seba objavovania. Trblietanie mu dodávajú syntetické ružové zafíry, ktoré sú osadené v striebre v hviezdicovom tvare. Noste ho vo svojom obľúbenom štýle Pandora Me, dajte mu svoj vlastný význam a doplňte s ním svoj osobitý vzhľad.

„Každý prívesok môže mať nekonečný, jedinečný a osobný význam či zmysel, pre každého iný.“

Pripnite pestrofarebné drobné visiace prívesky spoločne na náramky a náhrdelníky z väčšej reťaze a doplňte ich svojim obľúbeným letným oblečením. Vytvoríte si tak vzhľad, ktorý je celý o vás.

Zdroj foto: Pandora

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Mischa Pavlačková. Článok nájdete v kategórii doplnky, šperky a hodinky a značky a značkové oblečenie.