Kolekcia M & S: Vzdušné košieľky a ľahké pyžamá

Kolekcia M & S: Vzdušné košieľky a ľahké pyžamá

14. júla 2021, Marks & Spencer, nočná bielizeň, dámska bielizeň, saténové dámske pyžamo

Sponzorovanej odkazy:

Júlové a augustové noci nám odopierajú ten blažený pocit prikrytia sa pod teplou perinou po dlhom náročnom dni – ba naopak, deka sa teraz zkopává až k nohám, otvárajú sa okná a často ani to nestačí a stále je nám teplo a nemôžeme zaspať. Anglická maloobchodná globálna módna značka Marks & Spencer nám v tomto smere chce pomôcť a predstavuje novú letnú kolekciu vzdušných košieľok a ľahkých letných pyžám pre sladké snívanie.

Všetko začína pri materiáli

Najzásadnejším faktorom pri výbere bielizne na spanie v letnom období je priedušnosť materiálu. Keď bude pokožka dostatočne dýchať, nebude sa toľko potiť a váš spánok tak bude hneď pohodlnejší. Aké materiály teda značka Marks & Spencer vybrala? Bavlnu a satén! Bavlna sa postará o odvádzanie potu a priedušnosť, zatiaľ čo satén ochladí pokožku a dodá pocit prepychu. Len si to predstavte – promenádovať sa v saténovom pyžamku na hotelovej izbe s výhľadom na pláž, popíjať víno na balkóne a nechať sa objímať tým chladivým materiálom na opálenej koži… to je sen!

Voľnejšie strihy a hravé farby

Či už na spanie preferujete kraťasy s topom, alebo vám guma okolo pása vadí a radšej nosíte nočné košieľky, sortiment M & S zahŕňa široký výber oboch možností. A čo potom tých strihov! Na ramienka, krátky rukáv, dlhý rukáv, maxi košieľky, saténové župany… rozhodne to stojí za prehliadnutie. Čo sa týka farieb, okrem klasickej čiernej a bielej si firma očividne obľúbila aj zelenkavú, bledomodrú, slonovinovú a nezabudla ani na letné kvetinové vzory, ktoré vám dodajú na elegantnosti a ženskosti a vďaka ktorým budete očarujúca aj vo večerných hodinách.

Novú letnú kolekciu pyžám, košieľok a županov nájdete teraz v predajniach M & S a na e-shope s doručením domov, alebo vyzdvihnutím v predajni cez Rezervuj a vyzdvihni.

Zdroj foto: M & S

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Michaela Hnátková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.