Buďte rebelkou - s Alovi a kolekciou SS21 to je jednoduché!

Buďte rebelkou - s Alovi a kolekciou SS21 to je jednoduché!

10. júla 2021, Alovi, šperky, kolekcia SS21, prírodné kamene, prstene, znamenia zverokruhu

Sponzorovanej odkazy:

Počuli ste už o spoločnosti Alovi? Jedná sa o modernú českú klenotnícku značku, ktorá otvára svet diamantových šperkov pre tých, ktorí chcú objavovať ich trblietavé kúzlo. Navrhujú ich a zhotovujú tí najlepší klenotníci v pražskom ateliéri, ktorý patrí medzi najväčšie v Európe a dbá na špičkovú kvalitu v kombinácii s najnovšími módnymi trendmi. Tento rok Alovi predstavuje hneď štyri nové kolekcie šperkov, ktoré vynikajú bezkonkurenčnými farbami, noblesou a originalitou, a budú nielen skvelým adeptom na zásnubný prsteň, ale aj honosnou upomienkou narodenín, úspechov v škole či v práci, alebo aj len tak pre radosť!

ZODIAC

Znamenia zverokruhu sa v posledných rokoch stáva veľkým trendom a začínajú sa o ne zaujímať aj mladšie generácie. Alovi teda v tomto duchu prináša kolekciu dvanástich príveskov so symbolmi mesačných znamení posiatych diamantmi. Každý z nich má svoje špeciálne posolstvo a symboliku, a rovnako tak má aj vplyv na svojho nositeľa. Ak teda poznáte presný dátum narodenia obdarovávania a viete, že je touto tematikou posadnutá, bude tento šperk niečím, na čo v budúcnosti nedá dopustiť!

COLORMANIA

Ak vás, alebo vašu milú práve dvakrát horoskopy nezaujímajú, ale veríte na silu a energiu prírodných kameňov, kolekcia COLORMANIA bude tou správnou voľbou. Morganit, citrín, peridot, rhodolit, ametyst, topás – každý z nich má svoj vlastný význam a ukrýva v sebe posolstvo prírody. Všetky sú navyše obklopené diamantmi a vytvorené v troch farbách zlata, čo z nich vo výsledku robí veľmi veselé výrazné šperky.

Starflower

Je to práve hviezda, ktorá sa stala inšpiráciou klenotníkov Alovi pre unikátnu kolekciu Starflower, ktorá sa skladá z nežných a zároveň výrazných setov šperkov ako pre každodenné nosenie, tak pre tie najvýnimočnejšie príležitosti. Svoj set si môžete poskladať z výberu náušníc, prsteňa a náhrdelníka v troch farbách zlata. Všetky šperky tejto kolekcie sú posiate diamantmi, ktoré sa trblietajú vo svite slnka aj nočnej oblohy a rozžiari celú vašu tvár a dekolt.

REBEL AT HEART

Štvrtá kolekcia je určená pre všetky ženy, ktoré chcú vystúpiť z davu, nenosiť klasiku a ukázať všetkým okolo, kto je tu kráľovná. A čím že sú tak iné? Sýtymi a magicky zvodnými čiernymi briliantmi s kovovým leskom, ktoré priamo kričia slová „tajomno“ a „luxus“.

Zdroj foto: Alovi

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Michaela Hnátková. Článok nájdete v kategórii doplnky, módni návrhári a šperky a hodinky.