Bvlgari má nového Ambassadora pre šperky a hodinky: Andreja Rubljova

Bvlgari má nového Ambassadora pre šperky a hodinky: Andreja Rubljova

2. júla 2021, Bvlgari, Andrej Rubljov, hodinky, šperky, nový ambasádor

Sponzorovanej odkazy:

Svetová firma luxusného tovaru sídliaca v Taliansku, Bvlgari, v tomto roku predstavuje celý rad príjemných noviniek. Jednou takou je aj predstavenie nového ambasádora ich hodiniek a šperkov, ktorým je ruský dvadsaťtriročný tenista Andrej Rubljov.

Tento mladý talent sa stal stredobodom pozornosti už v minulom roku, pretože medzi svoje trofeje dokázal pridávať jeden prestížny titul za druhým a stal sa súčasťou svetovej sedmičky. Medzi jeho úspechy patria výhry ôsmich singlových a dva deblové turnaje okruhu ATP. Okrem iného sa v tomto roku stal tiež finalistom Monte Carlo Masters.

Prečo práve on?

A prečo si Bvlgari vybrali ako svojho ambasádora práve jeho? Andrej Rubljov sa totiž na ploche pravidelne objavoval s hodinkami Bvlgari na zápästí. Bolo teda jasné, že ich produkty sa mu páčia, a firma sa rozhodla s ním nadviazať spoluprácu, ktorá by ich vzájomný vzťah o to viac upevnila.

"Napriek minuloročnému Lockdownu a veľkým vzdialenostiam, ktoré nás delia, som sa ihneď cítil právoplatným členom rodiny Bvlgari – a to od prvej chvíle, kedy som začal značku bližšie spoznávať prostredníctvom mojich nových hodiniek Aluminium. Samozrejme ma zaujali aj aktivity v spojení s organizáciou Save-the-Children, ktoré sú blízke môjmu prístupu k charite. Som veľmi šťastný a hrdý, že som sa mohol stať oficiálnym ambasádorom Bvlgari – exkluzívnej značky, ktorá fascinuje svojou smelosťou, originalitou, talianskou životnou energiou a ikonickým dizajnom, rovnako ako výnimočným a autentickým postojom k spoločenskej zodpovednosti, "uviedol Andrej Rubljov.

Tento nový talent pochádzajúci z Ruska vo svojej novej úlohe bude teraz podporovať komunikáciu kľúčových hodnôt značky cielenú na publikum naprieč všetkými generáciami a my pevne veríme, že si talianska firma pre túto úlohu vybrala toho správneho.

Zdroj foto: Bvlgari

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Michaela Hnátková. Článok nájdete v kategórii doplnky, módni návrhári a šperky a hodinky.