Módny hit tohtoročného leta? Pastelové a kvetinové Conversky!

Módny hit tohtoročného leta? Pastelové a kvetinové Conversky!

25. júna 2021, tenisky, Converse, doplnky, pastelové Conversky, kvetinové Conversky

Sponzorovanej odkazy:

Americká svetovo známa firma Converse predstavuje svoje nové letné modely, z ktorých vyžaruje pozitívna energia a ktorých farebná paleta zaujme nejednu rovnako tak pozitívnu bytosť. Dizajnéri sa na novej kolekcii poriadne vybláznili a zhotovili rôzne prevedenia modelov Chuck 70 a Chuck Taylor All Star, ktoré sú overenou klasikou a zaisťujú maximálny komfort a štýl.

Trendové pastelové farby

Myslím, že každý z nás zaznamenal obrovskú popularitu pastelových farieb. Ľudia ich nosia nielen prostredníctvom oblečenia, ale aj svojich doplnkov, manikúry a tí odvážnejší si dokonca v týchto odtieňoch farbia aj vlasy! Ani Converse nechce byť v tejto hre pozadu, a preto vydala nové tenisky v tých najobľúbenejších pastelových farbách – v žltej, ružovej a modrej. Nemusíte si teda farbiť vlasy, aby ste boli in, postačí vám vybrať si jeden pár z týchto krásnych modelov a úspech máte zaručený. Pastelovo žlté tenisky vás budú stáť 76 €, ružové 96 €, modrosivé rovnako a elegantné béžové budú stáť 176 €. Investícia je to rozhodne výhodná, topánky vám totiž vydržia po celé roky a mladá generácia si ich dokonca schválne odiera, aby boli retro a „cool“, teda sa ani nemusíte hnevať, ak si ich náhodou nedopatrením odriete.

Kvetinové vzory

Extravagantná firma Converse ponúka aj nádherné kvetinové vzory rôznych druhov. Či už chcete mať kytičku sem tam alebo po celom obvode topánky, nové modely ponúkajú od každého niečo a sú skvelou ukážkou toho, ako dokonale si dizajnéri dokážu s jednotlivými vzormi pohrať. Lacnejšie kúsky vás budú stáť 80 € a tie drahšie okolo 104 €.

A ak práve nemáte chuť kúpiť si nové topánky, môžete si tiež pozrieť štýlové oversized tričká, ktoré sa vám na leto skvele hodia, pretože sa dajú vynosiť aj ako šaty – stačí k nim pridať pásik či obyčajnú šnúrku a outfit je kompletný!

Zdroj foto: Converse

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Michaela Hnátková. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.