Leto na filmovej vlne - tričká, okuliare aj taška vo farbách MFF Praha - Febiofest

Leto na filmovej vlne - tričká, okuliare aj taška vo farbách MFF Praha - Febiofest

28. júna 2021, Febiofest, tričko, okuliare, taška, filmový festival, merch

Sponzorovanej odkazy:

Ste nadšenci filmov a radi svoje pocity a zážitok z nich zdieľate s ostatnými? Vládne opatrenia pre koronavírus sa konečne uvoľňujú a už je opäť možné organizovať veľké akcie a festivaly. Jedným z našich tipov je medzinárodný filmový festival Praha čiže Febiofest – jeden z najväčších českých filmových festivalov a tiež druhý najprestížnejší filmový festival v krajine po MFF Karlove Vary.

Tohtoročný 28. ročník sa uskutoční od 17. do 24. septembra v Slovanskom dome v centre Prahy a hoci samotný program ešte nie je zverejnený, vieme, že sa Febiofest zameriava na hranú tvorbu, prevažne na celovečerné filmy, a tak bude o zábavu určite postarané. Diváci tiež majú jedinečnú možnosť naraziť na najrôznejších umelcov. Počas posledných rokov tu osobne uviedli svoje filmy tvorcovia ako napríklad Catherine Deneuve, Bille August, Arnaud Desplechin a mnoho ďalších.

Fanúšikovia telom aj dušou

Skutoční nadšenci a tí, ktorí tento mimoriadny festival chcú podporiť, si môžu na umeleckom e-shope 2market.cz zaobstarať merch vo farbách MFF Praha. Vyberať môžete napríklad z klasických dámskych aj pánskych tričiek v čiernom a bielom prevedení s logom festivalu zo 100% bavlny za krásnu symbolickú cenu 6 €. Podobné žltočierne prevedenie ponúkajú aj kvalitné ponožky, ktoré sú československým výrobkom značky Fusakle, teda nielenže podporíte obľúbenú akciu, ale aj lokálne podniky.

K zakúpeniu je mimo oblečenia tiež bavlnená plátená taška v čiernej farbe so žltou potlačou za 4 €, slnečné okuliare klasického či pilotkového štýlu či originálny kompaktný zápisník plný filmových spomienok, hlášok, textov a poznámok, ktorý je ručne vyrobený v Prahe, je produktom recyklácie a navyše je doplnený aj ceruzkou.

Zdroj foto: Febiofest

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Michaela Hnátková. Článok nájdete v kategórii doplnky, slnečné okuliare a značky a značkové oblečenie.