ALO Flower Spirit: Spitirualita v šperku

ALO Flower Spirit: Spitirualita v šperku

24. júna 2021, ALO Flower Spirit, kolekcia, šperky, Alo Diamonds

Sponzorovanej odkazy:

Česká klenotnícka značka ALO diamonds predstavila novú kolekciu šperkov ALO Flower Spirit. Nájdete v nej celé nové kolekcie, akými sú napríklad Starlet v tvare hviezdičiek, alebo Night Sky s magickými čiernymi diamantmi.

Nové dizajnové skvosty doplňujúce tiež už existujúce obľúbené kolekcie kokteilových prsteňov, Creoles, Sunshine so žltými diamantmi či ALO Iconic Flowers -šperky typické pre túto značku šperkov, ktorá oslávila 25 rokov na českom trhu.

Koktejlové prstene

Prstene s dominantným centrálnym drahokamom všetkých farieb sú obľúbené už po stáročia. Predtým boli výsadou dám pri dvore, princezien a kráľovien, dnes sa však stali neoddeliteľným doplnkom ženského outfitu. Nosia sa vo dne aj ku koktejlkám, alebo večernej róbe a väčšinou ich necháme vyniknúť na ruke samotné. ALO diamonds ponúka šperky s dvadsiatimi druhmi drahokamov v štyridsiatich nádherných farebných odtieňoch a vyberať si z nich možno podľa obľúbenej farby, alebo vlastností daného kameňa. Pestrofarebná paleta novej kolekcie až udivuje.

Do zlata sú osadené bledomodré akvamaríny, ľadovo modrý chalcedón, topás modrý ako more, alebo prenikavo modrý tanzanit, ktorý môže hrať cez zafírovo modrú až po tmavo modrú s nádychmi fialovej. V tejto kolekcii nájdete aj citrín žiarivý ako slnko, nežný ružový ruženín, ružovofialovo priezračný kunzit, alebo dôstojnú fialovú farbu ametystu. Na opálenej pleti v lete zažiari jasne oranžový karneol, machovo zelený chryzopras, alebo ametyst green vo farbe lesnej tône. Nesmie tu chýbať ani obľúbený mesačný kameň či v už tradičných mliečno bielych, čokoládovo hnedých, alebo oranžových odtieňoch.

Drahokamy sú zasadené do bieleho, žltého, alebo ružového zlata a ich farbu veľmi často podčiarkujú tiež diamanty. Tvar ich brusu je vyberaný tak, aby kameň najlepšie vynikol v tvare prsteňa a najviac zvýraznil jeho farbu.

Starlet

Už oddávna ľudia vzhliadajú k hviezdam a snívajú o nich. Prečo teda nenosiť jednu vlastnú hviezdičku pri sebe? Veľmi obľúbená kolekcia Starlet bola doplnená o nové prstene, náhrdelníky a náušnice. Hviezdy rôznych tvarov sú tvorené bielymi diamantmi a sú zasadené do bieleho, žltého, alebo ružového zlata.

Creoles

Náušnice v tvare kruhov, alebo oválov patria medzi ikonické šperky značky ALO diamonds. Prvé typy vznikli pred 25 rokmi rovnako ako značka sama. Na kampaniach ju preslávila svetová topmodelka Petra Němcová a patrí tiež medzi obľúbené šperky súčasnej tváre značky – tenistky Petry Kvitovej. Kolekcia bola doplnená o nové vzory ako rovného, tak kónického tvaru a zákazníci si môžu vyberať zo všetkých farieb zlata.

Animals

Kolekcia ALO Animals je určená pre nositeľky, ktoré sa neboja vybrať si výrazné a extravagantné šperky. Je veľmi obľúbená, a preto vznikajú stále nové vzory. Hojne sú tu zastúpené žabky, hady, draci, korytnačky a rôzni vtáci, nájdete tu ale napríklad aj žirafu, koňa, alebo leguána.

Night Sky

Čierne diamanty vyzerajú ako nočná obloha a svojich priaznivcov si nachádzajú najmä v posledných rokoch. Sú magicky zvodné, ale napriek tomu rebelské. Milujú ich muži aj ženy, ktoré sa týmito výraznými šperkmi neboja podčiarknuť svoj osobitý štýl a dať najavo svoju nezávislosť a individualitu. Nová kolekcia ponúka náušnice, prstene, náramky a tiež veľmi módne náhrdelníky evokujúce ruženec. V kolekcii nechýba tiež skvostný prsteň vytepaný z čierneho zlata v tvare ruže, ktorá rozkvitla v noci. Jeho precízna ručná výroba trvala viac ako 6 týždňov.

Sunshine

Kráľovským šperkom z kolekcie Sunshine nechýbajú trblietavé biele brilianty, neprehliadnuteľnú dominantu ale vždy tvorí vzácny žltý diamant. V žiarivej kombinácii týchto kameňov sa vďaka precíznemu výbrusu a majstrovskému spracovaniu odráža ten najjasnejší slnečný svit.

ALO Iconic Flower

Rozkvitnutá záhrada ALO diamonds je plná čarokrásnych kvetov, ktoré nikdy nezvädnú. Pestrofarebnú kyticu si môžete uviť z modrých a ružových zafírových orchideí, zlatých, čiernych či bielych diamantových ruží či jazmínu, alebo exotických kvetín vykvitnutých vo fantázii dizajnérov ALO diamonds.

Zdroj foto: ALO diamonds

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.