Dámska kolekcia LV Pre-Fall 2021

Dámska kolekcia LV Pre-Fall 2021

16. júna 2021, Dámske oblečenie, Louis Vuitton, kolekcia jeseň a zima 2021

Sponzorovanej odkazy:

Pánsku kolekciu tohto roku značky Louis Vuitton sme vám už predstavili a už len z fotografií je zrejmé, že je na čo sa tešiť a z čoho vyberať. Teraz sa spoločne pozrieme aj na dámske modely, ktoré sú snáď ešte viac pestré, farebné a optimistické.

Podstata novej kolekcie

Zo všetkých produktových fotografií je na prvý pohľad zrejmé, že sa celá kolekcia nesie v duchu sýtych farieb, netradičných kombinácií a predovšetkým prvotriednej kvality, ktorou je Louis Vuitton tak uznávaný. Umelecký riaditeľ dámskych kolekcií – Nicolas Ghesquiére – vyobrazuje svoje vízie, ktoré sú pre neho stelesnením samej podstaty ženy, prostredníctvom troch štylistických pilierov. Prvým je nový romantizmus, ktorý spája jemnosť materiálov a delikátnych výšiviek s urbanistickým štýlom. Druhým je energická športová móda; tá znovu objavuje farebné bloky. Posledným pilierom je potom návrat k základom, ktorý vyobrazuje novú podobu ikonických modelov módneho domu, ktorá dobýva svet vďaka svojej preverenej klasike.

Veľvyslankyňou celej kolekcie Pre-Fall 2021 je anglicko-francúzska herečka Stacy Martin, ktorú môžete vidieť na všetkých produktových fotografiách. "Stacy vyniká vrodenou eleganciou a inšpirujúcou osobnosťou. Hlboko rešpektujem jej kariéru, výrazné postoje aj úlohy, ktorých sa zhostila. Fotografovanie so Stacy som si užíval. Je tak svieže a bezprostredné, veľmi sa mi páči spôsob, ktorým predvádza moje kolekcie, "uviedol Nicolas Ghesquiere.

Fakt, že sa jedná o jesennú kolekciu, však vôbec neznamená, že v nej nájdete len teplejšie oblečenie. Louis Vuitton ponúka okrem iného aj novú spodnú bielizeň, celý rad kabeliek, slnečných okuliarov, zlatých doplnkov a obuvi všetkého druhu. Ceny jednotlivých produktov ešte nie sú známe, ale môžete si celú kolekciu prezrieť TU .

Zdroj foto: Louis Vuitton

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Michaela Hnátková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, kabelky a tašky, módni návrhári, slnečné okuliare, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.