Pandora podporuje UNICEF: Modrým lapačom snov

Pandora podporuje UNICEF: Modrým lapačom snov

14. júna 2021, Pandora, UNICEF, Modrý lapač snov, prívesok

Sponzorovanej odkazy:

UNICEF, čiže Detský fond OSN, je najväčšia svetová organizácia, ktorá sa celosvetovo zaoberá ochranou a zlepšovaním podmienok detí a podporou ich všestranného rozvoja. Vytvorená bola už v polovici dvadsiateho storočia a teraz im pomáha v 190 krajinách sveta. Pomôcť deťom plniť ich sny chce aj populárna značka Pandora, ktorá vyrába kvalitné šperky a prívesky, a ktoré v spolupráci s UNICEF predstavila limitovaný prívesok lapača snov, kde z každého jedného nákupu tohto šperku bude venovaných 15 EUR na programy UNICEF.

Konkrétne sa jedná o programy pre vzdelávanie, rodovú rovnosť, povedomie o právach, posilnenie postavenia osôb v spoločnosti a občiansku angažovanosť. Dôraz je tiež kladený na ľudí z vidieckych oblastí, aby sa ich deti vrátili do škôl a rozvíjali svoje zručnosti. Pandora v tomto nie je žiadnym nováčikom – v minulom roku sa jej podarilo pre túto organizáciu získať 3,4 milióny USD. Neváhajte teda a podporte kúpou prívesku dobrú vec.

Kúpte si prívesok a podporte tak dobrú vec

Lapač snov je dokonalým symbolom, ktorý má deťom chrániť a plniť ich sny. Jeho limitovaný strieborný model má trblietavé kamene, modré smaltované detaily a hore vyrytý text „Believe in the power of your dreams“, čo z neho robí nádherný šperk a zmysluplné znamenie nádeje. Nielenže teda podporíte dobrú vec a budete sa podieľať na zmene k lepšiemu miliónom detí po celom svete, ale tiež tým získate krásny šperk, ktorý si budete môcť uchovať ako peknú spomienku, alebo ho darovať niekomu vami blízkemu a urobiť tak radosť aj jemu.

Darovanie 15 EUR sa však nevzťahuje len na lapač snov – v období od 4. marca do 4. júna 2021 Pandora túto sumu daruje za akýkoľvek zakúpený prívesok z ich ponuky.

Zdroj foto: Pandora

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Michaela Hnátková. Článok nájdete v kategórii ostatné a šperky a hodinky.