BVLGARI kolekcia okuliarov 2021

BVLGARI kolekcia okuliarov 2021

4. júna 2021, Bvlgari, kolekcia okuliarov 2021, luxusné okuliare, kvalitné okuliare

Sponzorovanej odkazy:

Zatiahnuté dni striedajú tie slnečné, a preto by sa pri nakupovaní oblečenia na letnú sezónu malo dbať aj na slnečné okuliare, ktoré nás dokážu ochrániť pred vplyvmi slniečka a dodať nášmu vzhľadu šmrnc. Každá žena si navyše zaslúži vlastniť aspoň jedny naozaj kvalitné štýlové okuliare, ktoré jej oči naozaj udržia v bezpečí na rozdiel od lacných kúskov, ktoré možno vyzerajú dobre, ale svoj účel neplnia.

Nabádame teda všetky ženy, aby zvážili investíciu do drahších okuliarov, ktoré vydržia celý rad rokov, ochránia vás a budú na vás vyzerať skvele. A neboli by sme to my, ak by sme pre vás nemali tip – známa značka Bvlgari predstavila svoje slnečné okuliare pre sezónu 2021 a je naozaj z čoho vyberať!

Metamorfóza hada

Celá tohtoročná kolekcia je inšpirovaná nikdy nekončiacou metamorfózou mýtického hada, ktorá znázorňuje boj žien a prispôsobovanie sa k neustálym zmenám. Had, ktorý sa u tejto značky rodí znovu a znovu v stále iných podobách, sa v kolekcii šperkov Bvlgari prvýkrát objavil už v 40. rokoch minulého storočia a stal sa natoľko populárnym, že potom kontinuálne prezliekal svoju kožu a stal sa základom nielen Bvlgari šperkov, ale aj celého radu doplnkov, koženého tovaru a práve aj okuliarov.

Had Serpent je symbolom sily a za každých okolností si vždy dokázal zachovať originálnu podobu, a to predovšetkým vďaka kľúčovým atribútom značky Bvlgari: láske k farbám, vášni pre vycibrené detaily, odvážnemu dizajnu a dokonalému spracovaniu.

Luxusné okuliare pre každý tvar hlavy

Čo je na celej kolekcii úžasné, je tá široká škála produktov, ktorú Bvlgari ponúka. Nielenže sú modely štýlové, ale ponúka rôzne farebné prevedenia a rôzne tvary sklíčok, teda si medzi nimi dokáže vybrať naozaj každý. Guľaté, oválne, hranaté, pilotkové, muchové, šesťhranné.

Sortiment nemá hranice a zvládne uspokojiť želania akéhokoľvek vkusu. Niektoré v sebe majú aj 24 karátové zlato či drahé kamene, a práve tieto detaily robia každý jeden model unikátny.

Zdroj foto: Bvlgari

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Michaela Hnátková. Článok nájdete v kategórii doplnky, módni návrhári a slnečné okuliare.