Limitky BVLGARI: rukami Mary Katrantzou

Limitky BVLGARI: rukami Mary Katrantzou

2. júna 2021, Bvlgari, šperky, Mary Katrantzou, Serpent Forever, Serpent Metamorphosis

Sponzorovanej odkazy:

Nezastaviteľná moc série Blvgari Serpent a neobmedzená predstavivosť gréckej módnej návrhárky Mary Katrantzou sa spojili a začali novú kapitolu preslávenej ságy „Serpent Through the Eyes of“. Mary, ktorá je uznávaná ako „kráľovná potlače“ pre svoje bujné a maximalistické kreácie, mala tú česť voľne reinterpretovať ikonický model Serpent Forever.

"Serpent je pre mňa symbolom ženskosti, transformácie a znovuzrodenia, jeho symbolická podstata siaha až do starovekej rímskej a gréckej mytológie. Serpent sa zbavuje kože, aby umožnil ďalší rast, a táto myšlienka metamorfózy sa pre našu spoluprácu stala inšpiráciou. Každý z nás totiž prežíva svoju vlastnú cestu rastu a všetci prechádzame životom nejakým typom metamorfózy. To je dôvod, prečo má Serpent hneď niekoľko hlbokých významov. "- Mary Katrantzou

Módna návrhárka predstavila tri nové modely, ktoré dávajú na obdiv dokonalé remeselné spracovanie, svieže farebné odtiene a detaily inšpirované šperkárskou výrobou – kabelky Serpent Metamorphosis, Serpent Metamorphosis Handle a Serpent Metamorphosis Minaudiere, pričom každá jedna z nich je výsledkom viac ako 40 hodín odbornej umeleckej práce . Nehodno váhať, pretože sú dostupné len v limitovanom množstve.

Model Serpent Metamorphosis Handle má jemnú a hladkú prešívanú kožu a premyslene stelesňuje koncept premeny až do posledného detailu. Zlatou čerešničkou na torte je unikátny uzáver v tvare hadej hlavy s očami vo forme drahých kameňov v tvare slzy.

Serpent Metamorphosis Minaudiere je unikátnym kúskom hneď na prvý pohľad. Kabelka má šesťhranný tvar hlavy hada s očami drahých kameňov v tvare kvapky. Inšpiráciu si tento model vzal u obľúbených hodiniek Bulgari Serpent a pýši sa hneď v dvoch odlišných podobách – v malom prevedení v odtieni svetlo zlatej s dlhou, alebo krátkou dvojitou retiazkou, a v stredne veľkom prevedení vhodnom pre nosenie v ruke, dostupnými s čiernobielymi, viacfarebnými, alebo krištáľovo ružovými smaltovanými článkami.

Tretím modelom je kabelka Serpent Metamorphosis, ktorá je obklopená lietajúcimi motýľmi pripomínajúcimi mandalu, v ktorej strede sa nachádza uzáver v podobe ničoho iného ako hlavy hada. Všetky tri kabelky navyše spája vnútorný kovový štítok so signatúrou „Mary Katrantzou x Bvlgari“.

Zdroj foto: Bvlgari

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Michaela Hnátková. Článok nájdete v kategórii doplnky, kabelky a tašky a módni návrhári.