Leto s novinkami: Queens.cz a ich značkové šaty

Leto s novinkami: Queens.cz a ich značkové šaty

29. mája 2021, Leto, novinky, Queens.cz, šaty, dámske šaty, značkové šaty

Sponzorovanej odkazy:

Leto je čas hrejivých slnečných lúčov, teplých dní aj nocí a dovoleniek. Je to tiež čas odhadzovania mnohých vrstiev oblečenia a odhaľovanie kože. Napríklad nôh a rúk. Muži obliekajú kraťasy a šortky a ženy sukne a šaty. Práve na posledné menované sa dnes zameriame. Privítajte leto v nových letných značkových šatách. Na Queens.cz je ich v novinkách celá kopa!

adidas Originals Tee Dress camo

Dámske šaty zo 100% bavlny od značky adidas Originals s názvom Tee Dress camo bude dôstojným kúskom k privítaniu leta. Sú príjemné na nosenie, voľné a tým pohodlné, v army maskáčovom vzore a so zaujímavými detailmi v podobe väčšej tlači na hrudi a čipky v dĺžke zakončení šiat. Kúpite ich za 80 €.

Sixth June Dress Rib Essential

Potom tu máme sexy fialové midi šaty Sixth June Dress Rib Essential zo zmesi bavlny a elastanu, ktoré obopnú telo a zvodne zvýraznia jeho krivky. Sú v prevedení bez rukávov, s okrúhlym výstrihom a s jemným nápisom na hrudi. Kúpite ich za 34 €.

Roxy A Night To Remember Dress

Rýdzo letné čierne dámske šaty od značky Roxy s farebným all over letným motívom a rozviatou sukňou vás iste potešia. Maxi dĺžka krásne zakryje nôžky, a spolu s motýlikovými rukávmi ponúka maximálne pohodlie a príjemné nosenie. Šaty stoja 78 €.

Puma PBAE Tee Dress

Čierne dámske šaty od značky Puma s názvom PBAE Tee Dress , majú decentné biele logo na hrudi, možnosť riasenia na boku v dĺžke, naberané rukávy do gumy, a sú zo 100% bavlny. Stoja 52 €.

Nevybrali ste si? Nezúfajte! Na Queens.cz nájdete ďalšiu nálož cool šiat na leto.

Zdroj foto: Queens.cz Úvodné foto: Roxy Sweet Whisper Dress za 60 €

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.