Merajte čas kreatívne: s Bvlgari Serpent Spiga

Merajte čas kreatívne: s Bvlgari Serpent Spiga

19. mája 2021, Bvlgari, hodinky, Bvlgari Serpent, Serpent Spiga, luxusné hodinky, diamanty, zlato

Sponzorovanej odkazy:

Keď sa povie Bvlgari, mnohí z nás si iste predstavia ikonický motív hada, ktorý sa s touto značkou spája. K nemu zase neodmysliteľne patria hodinky Bvlgari Serpent Spiga, model, ktorý práve v podobe tohto zvieraťa dokonale obopína ruku, podčiarkuje jej línie a predstavuje ženskosť a zmyselnosť. Tento model tento rok znovu ožíva vo svojej novej verzii a opäť pripomína skôr umelecké dielo.

Ikonické Serpent Spiga

Nový rad hodiniek Serpent Spiga zahŕňa tri modely, ktoré odkazujú na vývoj ságy Serpent. Tá začala v roku 2009 náramkom Serpent Scaglia, pokračovala modelom Serpent Tubogas z roku 2010 a rok 2014 potom priniesol model Serpent Spiga. Označenie získal tento model podľa talianskeho výrazu pre pšenicu, ktorej môže jeho motív pripomínať. Značí plodnosť a prosperitu, je hlboko spojený s mytológiou a tiež starovekým Rímom.

Ich nový, aktuálny rad, je stvorený z bieleho a ružového zlata a diamantov, zdobí ju zložitý vzor matelassé a opäť ukazuje na nekonečnú schopnosť značky Bvlgari predstavovať modely siahajúce za hranice kreativity aj remeselnej zručnosti. Ich cieľom je zahaliť svojho nositeľa do závoja zmyselnosti a dominovať svojim nečakaným a ohromujúcim štýlom vo dne aj v noci.

Čaro detailov

Bvlgari si zakladá na svojej vyhlásenej vysoko kvalitnej manuálnej práci. Hoci sú jednotlivé prvky hodiniek vyrábané sériovo, dokončenie a zostavenie prebieha ručne a každý jednotlivý kúsok je tak ukážkou neuveriteľnej starostlivosti a umenia. Tak napríklad, jednoradové hodinky sa skladajú zo 40 jednotlivých prvkov rôznych veľkostí, ktoré sa umiestňujú na pružinu. Vzniká tak flexibilný pás, ktorý sa tvaruje do podoby hodiniek a tie tak krásne obopnú každú ruku. V novej edícii Bvlgari Serpent Spiga potom nájdeme aj model s označením High Jewellery, ktorý je zdobený viac ako 800 diamantmi a tiež úchvatným modrým zafírom.

Foto: Bvlgari

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.