Poznáte letný bestseller Green Butik? Žiarivo žlté šaty!

Poznáte letný bestseller Green Butik? Žiarivo žlté šaty!

17. mája 2021, šaty, Green Butik, dámska móda, žlté šaty

Sponzorovanej odkazy:

Sezóna letných elegantných šiat sa blíži! Koľko kvalitných kúskov doma vlastníte? Mnoho žien dáva v teplých letných dňoch prednosť nenápadným farbám a niektoré sa dokonca ani neodvážia nejaké kúpiť a radšej zostanú verné svojim kraťasom. To je ale veľká škoda, pretože nie je nič krajšie, ako žena v žiarivých šatách, ktoré nútia k úsmevu všetkých okolo seba. Či už ste sa teda rozhodli, že skúsite niečo nové, alebo len hľadáte ďalší nádherný model do svojho šatníka, udržateľná móda značky Green Butik vás povedie správnym smerom.

Salma Sunshine šaty

Len sa na ne pozrite – kanárikovo žlté šaty na ramienka od britskej firmy Emily a Fín s prímesou ľanu. Ich sýta výrazná farba niekoho možno na prvý pohľad zastraší, ale zbytočne, pretože vyzerajú na opálenej koži slniečkom úplne úchvatne. Zapínajú sa z boku na zips a ich upnutý strih v oblasti pásu vám ho pekne zoštíhli. Zvláštne sú dvoma mašľami na prednej strane, ktoré im dodávajú elegantnosť a istú nevinnosť, rovnako ako riasená midi dĺžka sukne. A viete, čo je úplne najväčšia paráda? Majú vrecká! Takže ak sa v nich napríklad vydáte na krátku prechádzku, nemusíte so sebou ťahať kabelku a batoh; stačí vám kľúče, prípadne telefón, jednoducho strčiť do postranného vrecká a máte postarané!

Ak vás zaujali, môžete si ich zaobstarať za 104 € s dopravou zdarma a s možnosťou ich do 21 dní od doručenia vrátiť! Nájdete ich spolu s ďalšími modelmi priamo na e-shope **Greenbutik.cz **.

Zdroj foto: Green Butik

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Michaela Hnátková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a módni návrhári.