Čo majú spoločného extravagantné modely celebrít a streatwear na mieru?

Čo majú spoločného extravagantné modely celebrít a streatwear na mieru?

13. mája 2021, extravagantné modely celebrít, streatwear na mieru, návrhárka, Barbara Binks

Sponzorovanej odkazy:

Oboje má na svedomí návrhárka Barbara Binks, ktorá sa v módnej brandži preslávila predovšetkým svojimi výstrednými modelmi pre odvážne celebrity, ktoré sa radi cítia sexy a nevadí im, že sú stredobodom pozornosti.

česká barbie Gabriela Jiráčková

Táto mladá talentovaná módna návrhárka pravidelne tvorí oblečenie napríklad pre pornohviezdu Little Caprice, prvú českú barbie Gabrielu Jiráčkovú, alebo speváčku Sharlotu. Svoje portfólio šiat, spodnej bielizne, oblekov na párty a ďalších extravagantných kúskov teraz rozšírila aj o streetwearové oblečenie, ktoré každému zákazníkovi šije presne na mieru.

šaty na mieru pre Little Caprice

Nová kolekcia obsahuje štýlové legíny, crop topy, dlhé tričká a pohodlné dámske aj pánske hoodie mikiny s kapucňou. To všetko Barbara Binks šije v jej pražskom ateliéri ručne priamo na mieru konkrétnemu zákazníkovi. "Samotnú ma už dlhšiu dobu dosť štvalo, že nikde nemôžem zohnať mikinu, ktorá by bola pohodlná a nebola totálne oversize. Rozhodla som sa teda, že si ju ušijem sama. U kamarátov som s ňou potom zožala samú chválu. Vďaka tomu som si uvedomila, že v sortimente dobre sadnúceho streetwearového oblečenia je u nás veľká diera na trhu a zaradila som ho nanovo do svojho portfólia, "hovorí Barbara Binks.

krátka mikina a legíny na mieru

Okrem toho, aby zákazníkom všetko perfektne sedelo, myslí Barbara Binks aj na ich pohodlie. Všetky modely vyrába z tých najlepších starostlivo vyberaných, príjemných a dobre sadnúcich materiálov. * "Legíny a crop topy šijem z obyčajnej či holografickej lycry a bielizňového tylu. Lycra skvele drží tvar, nemení farbu a nevyťahuje sa. Mikiny robím z mäkučkej bio bavlny, "* opisuje Barbara Binks.

Všetky modely je možné objednať cez Instagram Barbara Binks, kde sa návrhárka so zákazníkmi priamo dohovorí, tak aby všetko zodpovedalo ich preferenciám ohľadom farieb aj materiálov a presne sedelo na ich postavu.

Hoodie mikina

Hoodie mikina

Ak sa chcete cítiť ako v bavlnke a ešte pri tom dobre vyzerať, stavte na pohodlnú hoodie mikinu s kapucňou od mladej návrhárky Barbary Binks, ktorá vám ju ušije presne podľa rozmerov vašej postavy. Dámy si ju môžu dopriať v normálnej, alebo predĺženej dĺžke v svetlo ružovom či sivom farebnom prevedení. Páni majú na výber z XY farieb. Mikiny sú ručne šité z bio bavlny. Cena od 80 €.

pánska mikina

Legíny na mieru

Nemôžete zohnať slušivé legíny, ktoré vám presne sadnú a budú tak pohodlné, že ich budete chcieť nosiť od rána do večera? Nechajte si ich vyrobiť presne na mieru vašej postave od mladej návrhárky Barbary Binks, ktorá ich ručne šije z kombinácie obyčajnej či holografickej lycry a bielizňového tylu, čo zaručuje, že skvele držia tvar, nemenia farbu a nevyťahujú sa. Pohodlie zaručí dvojitý pás z lycry. Vyberať je možné z veľkého farebného spektra. Cena od 36 €.

crop top a legíny od Barbary Binks

Crop top

Ak sa chcete cítiť sexy a zároveň príjemne, kúpte si crop top z bio bavlny od návrhárky Barbary Binks, ktorá vám ho ušije presne na mieru. Na výber je viac rôznych strihov aj farieb. Cena od 20 €.

Zdroj foto: Binks

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii módni návrhári a značky a značkové oblečenie.