Novinky z Queense: Nebbia a Under Armour

Novinky z Queense: Nebbia a Under Armour

25. apríla 2021, Novinky, Queens.cz, Nebbia, Under Armour, cvičenie

Sponzorovanej odkazy:

Ako si užívate jar? Asi veľmi nie, keď počasie tak vyčíňa. Ale cvičiť sa dá aj doma. A je to potrebné. Ak sa vám veľmi nechce, skúste sa namotivovať štýlovým outfitom. Pomôžu vám novinky e-shopu Queens.cz od značiek Under Armour a Nebbia, ktoré pristáli na ich webe.

Kúsky sú to tak parádne, že až otvoria fitká, urobíte parádu aj tam.

Horúce novinky Under Armour

Under Armour W Rival Fleece Logo Hoodie

Sivá dámska mikina s kapucňou a klokaním vreckom pomenovaná W Rival Fleece Logo Hoodie od značky Under Armour je prvou novinkou. Má čierne logo na hrudi, klokanie vrecko a pružné lemy. Bude pohodlným kúskom nielen pre cvičenie za 56 €.

Under Armour Crossback Low

Druhým tipom je tmavo ružový dámsky top od značky Under Armour s pomenovaním Crossback Low . Má štýlový strih, celo ružovú časť podpory pŕs, čierne široké pruhy na ramenách s prekrížením v zadnej časti a na nich ružové nápisy. Vyjde vás na 32 €.

Under Armour W HOVR Phantom 2

Treťou horúcou novinkou značky Under Armour sú nízke tenisky s označením HOVR Phantom 2 . Skrýva sa v nich oveľa viac než by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Nielen, že vám budú vracať energiu na každom kroku vďaka technológii UA HOVR, ale tiež vám po pripojení k aplikácii UA MapMyRun ™ pomôžu so zlepšovaním vášho výkonu.

Tenisky majú zaväzovanie na šnúrky, sledovanie a analýzu tréningu pomocou aplikácie UA MapMyRun ™, UA HOVR ™ technológiu návratu energie a tlmenie nárazov, kompresnú sieťovinu Energy Web s penou UA HOVR ™, priedušný zvršok a lem SpeedForm® 2.0, ktorý poskytuje potrebný komfort, vonkajší prvok na päte napomáha stabilite a texturovaná gumová podrážka ponúka zvýšenú trakciu a odolnosť. Tenisky vyjdú na 168 €.

Horúce novinky značky Nebbia

Nebbia Intense Focus Hoodie

Hot tip Nebbia začína u čiernej dámskej mikiny s kapucňou a pružnými lemami od značky Nebbia so zlatým nápisom na hrudi. Mikina je vyrobená zo zmesi 88% bavlny a 12% polyesteru, kaucia má elegantné nenápadné logo a kúsok vás vyjde na 68 €.

Nebbia Honey Bunny Tank Top

Druhou novinkou značky je cool čierny dámsky top od značky Nebbia so zlatými logami na prednej časti a chrbte. Je vyrobený z pevného kompresného materiálu zmesi 79% nylonu a 21% elastanu. Top má rafinované prestrihy v prednej a zadnej časti a stojí 34 €.

Nebbia Gold Clssic Sweatpants

Posledným naším tipom značky Nebbia sú čierne dámske tepláky od značky nazvanej Gold Clssic Sweatpants so zlatým nápisom na zadnej časti. Pohodlný strih s praktickým šnurovaním v páse pružným lemom aj v dĺžke nohavíc, s bočnými vreckami a štýlovým logom značky je vyrobený zo zmesi 88% bavlny a 12% polyesteru. Tepláky stoja 72 €.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.