Čo majú spoločné Silver Lockit a medvedík Doudou? Sú od LV!

Čo majú spoločné Silver Lockit a medvedík Doudou? Sú od LV!

13. apríla 2021, Louis Vuitton, UNICEF, LV, medvedík Doudou Louis, Silver Lockit, pomoc

Sponzorovanej odkazy:

Partnerstvo francúzskeho domu Louis Vuitton a organizácia UNICEF nie je žiadnou novinkou. Medvedík Doudou Louis a štyri nové farebné varianty náramkov Silver Lockit však už áno a ako zrejme tušíte, vznikli, aby pomohli dobrej veci. Výťažok z ich predaja totiž poputuje deťom v ohrození.

Louis Vuitton x UNICEF

Ak sledujete projekt LV pre organizáciu UNICEF, nenechajte si ujsť jeho aktuálne pokračovanie. Obe spoločnosti si totiž pripravili novinky, ktoré sme v ich podaní doteraz nikdy nevideli. Náramky Silver Lockit prichádzajú v nových farebných prevedeniach a vašu ruku tak môžu zdobiť v pastelovo modrom, ružovom, sivo zelenom a čiernom tóne. Stále ich zdobí ikonický zámok a okrúhle logo, ale tentoraz bolo na ich výrobu použité recyklované striebro a organická bavlna. Ešte prelomovejšou novinkou je však medvedík Doudou Louis, vôbec prvý textilný medvedík Louis Vuitton. Svet rozžiari dúhovou paletou pastelových farieb, je vyrobený z organickej bavlny s potlačou monogramov a jeho oči majú podobu výšiviek kvietkov monogramom. Náramky Silver Lockit tiež môžu zdobiť jeho krk ako roztomilé náhrdelníky.

Ikonický Silver Lockit ako symbol pomoci

Prvý z náramkov Silver Lockit vznikol v roku 2016 a stal sa symbolom pomôcť ohrozeným deťom. Inšpiráciou pre jeho výrobu sa stal bezpečnostný zámok vynájdený Georgesem Vuittonom, ktorý mal slúžiť ochrane cenností. Teraz tieto náramky poskytujú podporu tým najohrozenejším a zaisťujú prístup k vode, hygiene, výžive či vzdelaniu. V súčasnej dobe sa tiež venujú boju proti dopadom pandémie COVID-19 a snažia sa každému dieťaťu zabezpečiť zdravotnú starostlivosť a lepší život. Od svojho uvedenia pomohli náramky vybrať už 13 miliónov dolárov a zapojiť sa do kampane #MAKEAPROMISE môžete aj vy. Dostanete ich aj s medvedíkom Doudou Louis na louisvuitton.com.

Foto: Louis Vuitton

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii doplnky a šperky a hodinky.