Bvlgari: Nová sezóna = kabelky s novými materiálmi

Bvlgari: Nová sezóna = kabelky s novými materiálmi

21. apríla 2021, Bvlgari, lyko, Serpent, kabelky, luxusné kabelky, Serpent Diamond Blast

Sponzorovanej odkazy:

S novou sezónou značka Bvlgari stavila na nové materiály. Nie je ním nič menšie, než prírodné, tradičné a netradične spracované lyko.

Ikonou značky Bvlgari je had, ako symbol nikdy nekončiacej premeny aj stelesnenie nekonečných premien žien a ich schopnosti vydávať sa v ústrety stále novým dobrodružstvom. A nové dobrodružstvo ich teraz čaká s novým materiálom na nových kabelkách Bvlgari.

Rad Serpenti

Teraz sa kabelky Serpent objavujú v celkom novej a nečakanej podobe – obliekajú sa do rafiového lyka a kombinujú tak vášeň pre nezvyčajné materiály s neprehliadnu­teľnými farebnými kombináciami.

Serpent Diamond Blast

Rafiové lyko je neskrotný prírodný materiál, sú do neho zahalené dva ikonické a všestranné modely-kabelky Serpent Diamond Blast. Prvý z nich má odnímateľné vrchné madlo a popruh so silnou zlatou reťazou, druhá je opatrená jemnejšou retiazkou inšpirovanou šperkmi.

Štýlové strapce

Najnovšie modely predvádzajú veľa unikátnych štylistických postupov Bvlgari – hravé strapce lemujúce línie kabelky, pútavý kontrast neutrálnych vlákien a detailov inšpirovaných drahými kameňmi a tónovaný matný povrch ikonického zapínania v tvare hadej hlavy.

Kabelky sú úplne výnimočné, aj čo sa remeselného spracovania týka – rafiové lyko je vďaka špeciálnemu splietaniu úžasne jemné a príjemné na dotyk. Nové štýlové kúsky kombinujú prírodný materiál s prvkami z teľaciny v levanduľovom, karmínovom a čiernom odtieni.

Zdroj foto: Bvlgari

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii kabelky a tašky.