Marks & Spencer: Prvé plavky pre sezónu 2021

Marks & Spencer: Prvé plavky pre sezónu 2021

19. apríla 2021, plavky, leto, dámske plavky, Marks & Spencer, jednodielne, dvojdielne

Sponzorovanej odkazy:

Rovnako ako minulé leto, aj tento rok to vyzerá, že sa dočkáme postupného uvoľňovania prísnych vládnych opatrení a budeme môcť vycestovať do zahraničia k moru, alebo si aspoň zájsť do bazéna s priateľmi. Nie je predsa nič lepšie, než sa ísť osviežiť do morskej, sladkej vody v teplých letných dňoch. Na snívanie o letnej pohode nie je nikdy príliš skoro, a preto Marks & Spencer prichystal novú kolekciu dômyselných plaviek, ktoré dodajú sebadôveru dámam všetkých veľkostí a kriviek.

Dvojdielne plavky nielen pre štíhlu postavu

Pravidelné cvičenie a posilňovanie je síce pre telo veľmi zdravé, však nie je potrebné od jari držať prísne diéty a drieť na sebe, aby ste sa v plavkách cítili dobre a nikde vám nič nepretekalo. V móde už nie je nosiť nízke bikinové plavky, ktoré toho zakrývajú naozaj málo a len pár odvážlivcov si trúfne si ich vôbec vyskúšať. Dnešné trendy jasne poukazujú na to, aké populárne sú plavky s vyšším pásom, ktoré prefíkane zakryjú podbruško a zvýraznia boky.

Čo sa týka podprseniek, Marks & Spencer predstavil nové spevňujúce košíčky navrhnuté tak, aby boli pohodlné aj pri celodennom leňošení na deke. Vďaka materiálu Xtra Life Lycra si budete svoje plavky navyše môcť užiť nielen na jednu sezónu; a to nehľadiac na to, koľko času v bazéne strávite. Odolný elastan sa postará o zachovanie perfektného strihu a zabráni ich vyťahaniu.

Jednodielne modely trendom bez ohľadu na vek

Populárnymi sa v posledných rokoch stávajú aj jednodielne plavky, a tak návrhári značky Marks & Spencer prišli s modelmi, ktoré zaisťujú, že všetko, čo si prajete schovať, zostane skryté. Niektoré kúsky sú dokonca zoštíhľujúce, kde je skvelým pomocníkom skrytá technológia Tummy Control, ktorá dodáva oporu brušku a opticky ho uhladí. Skvelé na jednodielnych plavkách tiež je, že ich môžete hravo kombinovať napríklad s džínsovými šortkami, alebo sukňou, vďaka čomu vám vznikne lichotivý outfit.

Sortiment je naozaj široký, či už máte rady jednofarebné čierne či žlté prevedenie, alebo extravagantné vzory a zaujímavé kombinácie farieb. Pridajte k tomu ešte široký slamený klobúk, slnečné okuliare a žabky, a ste pripravené zažiariť!

Zdroj foto: Marks & Spencer

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Michaela Hnátková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a plavky.