Bvlgari legenda menom Serpent

Bvlgari legenda menom Serpent

15. apríla 2021, hodinky, šperky, Bvlgari, Serpent, Viper, Spiga, Forever

Sponzorovanej odkazy:

Talianska svetová firma luxusného tovaru, zaoberajúca sa ako ručnou, tak aj priemyselnou výrobou všemožných druhov doplnkov, je známa svojou najikonickejšou sériou nazvanou Serpent. Jej koncept vznikol už na konci štyridsiatych rokov minulého storočia, kedy bol prvýkrát použitý symbol hlavy hada stvárnený v podobe nádherných elegantných náramkových hodiniek Tubogas a čoskoro sa aj v povojnovej ére stal bestsellerom.

Od tej doby sa ikona Serpent neustále transformovala – hadiu hlavu zdobili oči z rubínov, diamantov či smaragdov, telo hada vďaka trubicovitým článkom získalo takmer trojrozmernú podobu a postupom času sa hodinky stávali čím ďalej realistickejšími.

V sedemdesiatych rokoch sa hadie vzory preniesli aj na šperky – náhrdelníky, prstene či remienky, ktoré spájajú smelý dizajn a vizionárske remeselné spracovanie. Či už je had spodobnený realisticky, alebo geometricky a abstraktne, séria Serpent kombinuje všetky kľúčové atribúty značky Bvlgari: výrazný dizajn, vášeň pre farby a nenapodobiteľné majstrovské spracovanie.

Nové kolekcie 2021

V tomto roku firma predstavuje tri celkom nové kolekcie – Serpent Viper, Serpent Spiga a Serpent Forever.

Serpent Viper

Sú náramky, prstene a náhrdelníky navrhnuté tak, aby podporili silné a sebavedomé osobnosti, ktoré radi nasledujú svoje inštinkty. Exkluzivitu dizajnu dostupnému v troch zlatých farbách dodávajú súpravy pravých diamantov. Línia Serpent Viper sa obtáča okolo krku, oslobodzuje všetky zmysly a každú ženu premení v neprehliadnuteľnú bohyňu.

Serpent Spiga

Ďalším dielom v novej kolekcii je Serpent Spiga, súprava troch nových modelov luxusných hodiniek dostupných v bielom či klasickom zlate, zdobených diamantmi. Hoci je každý jednotlivý modulárny prvok odliaty a vyrábaný sériovo, hodinky sú vždy dokončené a starostlivo zostavené ručne.

Serpent Forever

Zlatým klincom sú nové prírastky vo svete koženého tovaru – kabelky Serpent Forever, ktoré sú typické hlavou hada z výrazných šesťhranných šupín ako ich zapínanie. Inšpiráciou sú klenoty Serpent zo šesťdesiatych rokov a okrem iného tiež ponúka elegantnú hrubú retiazku cez rameno, ktorá pripomína obľúbené náhrdelníky Bvlgari a prepožičiava tak kabelkám špeciálne kúzlo.

Zdroj foto: Bvlgari

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Michaela Hnátková. Článok nájdete v kategórii doplnky, kabelky a tašky, módni návrhári a šperky a hodinky.