Trendy slow fashion jari a leta v Nile

Trendy slow fashion jari a leta v Nile

11. apríla 2021, dámska móda, udržateľné oblečenie, jar a leto, NILA

Sponzorovanej odkazy:

Očkovanie proti koronavírusu je konečne v plnom prúde a podľa médií by do leta mohli byť zaočkované dve tretiny obyvateľov. Dámy, viete, čo to znamená? Konečne sa budeme môcť všetky pekne obliecť, zísť sa s našimi priateľmi a vychutnať si žiaru slniečka niekde na pikniku či na verande pri pohári vína! A kto vám s výberom nového jarného a letného oblečenia pomôže? NILA!

Rešpekt k prírode a túžba priniesť zákazníkom úplne nový nákupný zážitok

NILA je úspešný obchod, ktorý ponúka produkty od viac než dvesto starostlivo vybraných značiek a návrhárov z celého sveta. Ich prioritou je móda, doplnky a lifestylové produkty tej najvyššej kvality, vyrobené k prírode šetrným spôsobom a za spravodlivých podmienok. Za celým týmto projektom stoja Eva a Pavol Urbanovi, obaja pôvodnou profesiou právnici, ktorí sa teraz sústredili na výber tých najvšestrannejších kúskov vyrobených s láskou a starostlivosťou.

Aj napriek ťažkému covidovému obdobiu sa značka NILA drží pevne nad vodou a v tomto roku predstavuje novú kolekciu plnú trendov pre jar / leto 2021. Zdĺhavé obmedzenia a nariadenia vlády sa totiž rozhodne podpísali aj na nastávajúcich trendoch. Preto je ústredným motívom kolekcie nadčasovosť a minimaličnosť, kedy novo zhotovené modely skôr doplnia tie existujúce, než aby ich úplne nahradili. Rovnaký kúsok poslúži rovnako dobre doma, v meste aj v kancelárii.

Pozrite sa napríklad na tieto nádherné dlhé modré šaty zo zmesi bio balvny a ľanu, vďaka ktorej sú veľmi príjemné, priedušné a pritom dostatočne pevné. Zaujímavý je tiež ich originálne variabilný strih – ramienka sú dve šnúrky a vy si tak môžete šaty zaviazať hneď niekoľkými spôsobmi a upraviť si ich dĺžku, aby vám správne padli.

Ďalším krásnym kúskom je tento pastelovo žltý ľanový overal s opaskom Filipa od značky Jungle Folk. Jeho jednoduchosť a elegantnosť potvrdzuje heslo celej kolekcie: menej je viac. Dokážete si predstaviť, že by ste si ho vzali do práce? A čo takto na prechádzku s priateľkou? Do kaviarne? Do mesta? Hodí sa absolútne ku každej príležitosti a vy sa tak nemusíte obávať, že by ste ho dostatočne nevyužili.

Šaty, sukne, svetre, mikiny, plavky, topy, topánky – nová kolekcia ponúka od každého niečo a ja sa už len pri prezeraní celej ponuky nemôžem dočkať teplejších dní a možnosti vyjsť si na vzduch v niečom inom ako v teplákoch a vyťahanom tričku.

Zdroj foto: NILA

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Michaela Hnátková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.