Obúvajte sa ako Chuck Taylor: cestovateľ a vizionár

Obúvajte sa ako Chuck Taylor: cestovateľ a vizionár

2. apríla 2021, topánky, tenisky, Converse, jar, obuv, dámska obuv, pánska obuv, Converse CX, Chuck Taylor

Sponzorovanej odkazy:

Chuck Taylor bol nielen skvelý basketbalista, ale po spojení so značkou Converse tiež úspešný propagátor a obchodník, ktorý tenisky tejto značky pomáhal dostať do sveta. Podarilo sa to neuveriteľným spôsobom a jeho odkaz žije dodnes. Spomínajú na neho aj dve nové kolekcie Converse pre tohtoročnú jar – CX a Chuck Explore. Ktorou z nich v novej sezóne oživíte svoju skrinku na topánky?

Klasika v modernom poňatí

Chuck Taylor sa stal, okrem iného, symbolom cestovania a vizionárstva, čo sa teraz premietlo do nových radov topánok Converse pre aktuálnu sezónu. Tie spomínajú na klasické modely, ktoré dostávajú nový kabát. Model Chuck Taylor All Star CX poteší všetkých milovníkov tejto klasiky aj tých, ktorí nedajú dopustiť predovšetkým na pohodlie. Model je odľahčený, tvoria ho inovatívne materiály a pružný zvršok, takže sa budete môcť pohybovať úplne slobodne. V kombinácii s penovou medzi podrážkou s technológiou CX sa budete cítiť ako by ste chodili po obláčiku. A nájdeme tu aj jednu špecialitu v podobe pásika na päte, ktorý uľahčí a urýchli obúvanie.

Neprehliadnuteľné Chucky novej sezóny

Druhá kolekcia s názvom Chuck Explore sa sústredila predovšetkým na neopozeraný dizajn obľúbených modelov Run Star Hike a Chuck 70. V prvom prípade stavili tvorcovia na výraznú platformu, ktorá nielenže dobre vyzerá, ale prináša aj veľkú dávku pohodlia. Vydať sa s týmto modelom môžete takmer kamkoľvek. Vyniká totiž netradičným zvrškom z prešívaného úpletu a navyše má špeciálnu vrstvu pre čo najväčšiu odolnosť a ochranu pred rozmarmi počasia. Model Chuck 70 potom priťahuje pozornosť zemitými odtieňmi a použitím industriálneho materiálu ripstop s neopozeranou štruktúrou, ktorý je dominantou celej topánky. Zaujme ale aj použitie outdoorového viazania miesto klasických šnúrok a bez povšimnutia nezostanú ani švy nahradené našitou páskou.

Foto: Converse

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.