Converse My Story: ženy ženám

Converse My Story: ženy ženám

9. apríla 2021, členkové tenisky, kolekcia My Story, dámske tenisky, Converse

Sponzorovanej odkazy:

Mladé, odvážne, nezávislé. Presne také sú ženy, ktoré skrz ikonickej Converse ukazujú svetu, kým v skutočnosti sú. Práve tieto mladé ženy sa nebáli vystúpiť z radu a ukázať, že majú čo povedať. Nová kolekcia My Story je vytvorená na základe príbehov týchto žien a vznikla výhradne pod taktovkou žien z tímu Converse a vyslúžila si tak dodatok „ženy ženám“.

A kto iný by sa do ich role dokázal lepšie vcítiť než práve samé ženy. Názov My story je vpísaný na každom modeli tenisiek, ktoré žiaria výraznými farbami a dodajú vám guráž vykričať do sveta aj ten Váš príbeh.

Sýte farby a ručné nápisy

Všetky modely dámskych tenisiek dostali nový dizajn plný sýtych farieb a výrazných, ručne písaných grafik. Ikonické Chuck Taylor All Stars prichádza hneď v štyroch prevedeniach. Ručne písané nápisy zdobia nielen celé telo modelu, ale aj podrážku. Na svoje si prídu milovníčky klasických tónov, taktiež aj odvážne ženy, ktoré sa neboja farebných kombinácií.

Členkové tenisky Chuck 70 sú neprehliadnuteľné vďaka svojmu žiarivo ružovému a žltému telu s čiernymi nápismi. Fanúšičky minimalizmu siahnu po univerzálnej bielej variante s čiernymi šnúrkami. V kolekcii samozrejme nechýba ani obľúbený model Chuck Taylor All Star v prevedení na platforme doplnený o farebné nápisy v štýle celej kolekcie.

Novú kolekciu Converse MY STORY už teraz nakúpite u vybraných predajcov. Tenisky z tejto kolekcie môžete zaobstarať už od krásnych 75 €.

Zdroj foto: Converse

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Mischa Pavlačková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, topánky, obuv, zľavy a výpredaje oblečenia a značky a značkové oblečenie.