Česká Miss ESSENS: pandémia preniesla prípravy finalistiek do online sveta

Česká Miss ESSENS: pandémia preniesla prípravy finalistiek do online sveta

1. apríla 2021, Česká Miss ESSENS, online, školenia, make up, Pub lic relations, pandémia

Sponzorovanej odkazy:

Súčasná pandemická situácia silno zasiahla priebeh súťaže Česká Miss ESSENS, a tak sa vedenie súťaže aj finalistky samotné museli tejto situácii prispôsobiť. Spoločné sústredenie v Prahe, na ktoré by dievčatá za bežnej situácie cestovali, nie sú aktuálne možné, a preto sa svet krások na niekoľko nasledujúcich týždňov preniesol do Online.

Marec sa tak stal pre finalistky zaiste výzvou a možno aj absolútnou novinkou v zmysle konceptu profesionálneho školenia. Či sa virtuálne prostredie stane bežnou praxou sveta Českej Miss ESSENS, zostáva otázkou.

Eliška Bučková – víťazka súťaže Česká Miss 2008

Online svet

Finalistky Českej Miss ESSENS čaká v priebehu marca nabitý program, ktorý sa vďaka koronavírusu preniesol do virtuálneho sveta. Užívanie sociálnych sietí je pre každého z nás už dlhé roky bežnou súčasťou života, napriek tomu sme sa za posledný rok museli všetci viac preorientovať do Online. Či už pracovne, či osobne.

Štandardne sa finalistky súťaže vždy stretávali na spoločných sústredeniach, kde sa nielen vzájomne zoznamovali, ale tiež sa vyškolili v mnohých rôznych oblastiach. Tento rok je to však trochu iné. Česká Miss ESSENS sa plne riadi nariadeniami vlády Českej republiky, napriek tomu stále myslí aj na svoje finalistky a snaží sa ich neochudobniť o rôzne školenia a prípravu do budúcich rokov.

finalistky misss ESSENS

Čo presne teda finalistky čaká?

Od začiatku mesiaca prešli finalistky školením, ktoré si pre ne pripravila samotná ambasádorka súťaže, Eliška Bučková. Tá sa s dievčatami podelila o svoje skúsenosti zo sveta modelingu a z účasti na Miss Universe, kde sama pred časom úspešne reprezentovala našu krajinu.

Školenia PR

Následne dievčatá čaká školenie z oblasti Public Relations, kde vzájomne potrénujú rozhovory s novinármi. Hovory na tému „Na čo si dať pozor a ako mať situáciu s médiami plne vo svojich rukách“, sa dozviete od majiteľky PR agentúry BLUE DEER AGENCY, Jarmily Šmídovej. Skvelou skúsenosťou a príležitosťou bude pre finalistky súťaže online stretnutie s moderátorkou TV Nova Gabrielou Partyšovou, ktorá má s prostredím médií bohaté skúsenosti.

online školenia finalistiek je dnes nutnosťou, čo ako ambasádorka súťaže Eliška vie

Make-up online

Veľmi obľúbené a vyhľadávané školenie zamerané na make-up prebehne s vizážistom Pavlom Kortanom, ktoré si pre dievčatá pripravil Beauty okienko s tipmi starostlivosťou o pleť a ako ich pripraviť na náročné fotenie. V závere sa môžu dievčatá tešiť na dnes už toľko potrebného školenia z oblasti sociálnych sietí, kde sa od školiteľky socialneho marketingu Michaely Hávovej dozviedia, ako profesionálne pracovať s Instagramom, aké doplňujúce aplikácie možno používať, alebo ako komunikovať s partnermi, ktorí ich oslovia.

"Česká Miss ESSENS rozhodne nezostáva pozadu a snaží sa finalistkám priblížiť aj v tejto dobe. Plnohodnotný program, ktorý sme finalistkám teraz v marci pripravili, stavia na nevyhnutných základoch, ktoré musí každá modelka poznať, "informovala zastupujúca PR agentúra Blue Deer Agency.

Zdroj foto: Česká Miss ESSENS

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii ostatné a vlasy a účesy.